Erityistarjous Konstellaation ohjaaja IOAST™ -koulutukseen

VIIMEINEN MAHDOLLISUUS 9.2. asti: Ainutlaatuinen tutkimukseen perustuva koulutus konstellaatioiden maailmaan!

Tämä koulutus toteutetaan viimeisen kerran vuonna 2024 johtuen IOASTin suuntautumisesta terveydenhuollon ammattihenkilöille. Nyt on siis viimeinen mahdollisuus opiskella kaikille avoimessa koulutuksessa. Ilmoittautuminen päättyy 9.2.2024.

Opi ohjaamaan konstellaatioita tavalla, joka tuottaa syvällistä kasvua ja kehitystä

Haluatko päästä syvemmälle kuin perinteisessä coachauksessa, työnohjauksessa tai terapiassa on päästy ja tuottaa syvällistä ja merkityksellistä kehitystä? Haluatko oppia ohjaamaan konstellaatioita?

Haluatko vapautua taakan kantamisen tunteesta, tuntea enemmän itseluottamusta ja nauttia elämästäsi, ihmissuhteistasi ja työstäsi? Tuoda elämääsi selkeyttä? Parantaa ihmissuhteitasi ja kykyäsi luoda hyviä ihmissuhteita? Oletko valmis tekemään töitä itsesi kanssa?


🌟 Nyt voit työstää itseäsi ja opiskella konstellaatioiden ohjaamista Suomen kokeneimpiin kuuluvan konstellaatio-ohjaajan ja -kouluttajan TkT Jani Romanin opetuksessa. 

Konstellaation ohjaaja IOAST™ -koulutus rakentuu moduuleista ja tässä tarjouksessa ne on niputettu selkeiksi paketeiksi – säästät samalla jopa lähes puolet koulutuksen hinnasta! (Alk. 56,60 €/kk)

Mahdollisuus on voimassa 9.2.2024 saakka.


Mitä perhekonstellaatio on? 

Se on toiminnallinen ja kokemuksellinen terapiamuoto, joka tekee näkyväksi kantamamme alitajuiset perheestämme tulevat toimintamallit ja dynamiikat.

Tutkimuksen mukaan perhekonstellaation avulla:

Rakennat vakaampaa ja onnellisempaa elämää tunnistamalla ja purkamalla perheesi tiedostamattomia toimintamalleja, jotka ovat ehkä vaikuttaneet valintoihisi ja tunteisiisi, ja luomalla uusia toimintamalleja ja suhteita, jotka palvelevat todellisia tarpeitasi.  

 Luot syvempiä ja merkityksellisempiä ihmissuhteita. 

Vahvistat itseluottamustasi tunnistamalla, mikä on paikkasi elämässä ja miten voit seistä omilla jaloillasi ja kulkea omaa polkuasi.


Konstellaation ohjaaja IOAST™ -koulutus

✨ Konstellaation ohjaaja -koulutus antaa sinulle avaimet konstellaatioiden maailmaan. Opit ohjaamaan niitä sekä lähi- että etäryhmissä, hyödyntämään coachauksessa tai työnohjauksessa ja jos jo olet psykoterapeutti tai muu terapeutti, osana muuta terapiaa.

Opit useita tapoja ohjata konstellaatioita turvallisesti ja ammattimaisesti, ja ymmärtämään kehityksellistä traumaa, ylisukupolvisia dynamiikoita ja ihmissuhteisiin liittyviä haasteita. Ennen kaikkea – pääset tekemään todella merkityksellistä ja elämää muuttavaa työskentelyä.


Miksi Konstellaation ohjaaja IOAST™ -koulutus?  

1. Monipuolinen, syvällinen ja kokemuksellinen koulutus.
2. Selkeä prosessi, jossa saat työstää itseäsi, oppia systemaattisesti konstellaatioteorian ja harjoitella ohjaamista.
3. Joustava ja edullisempi mahdollisuus syvälliseen konstellaatio-opiskeluun.
4. Kouluttaja TkT Jani Roman on kokeneimpia konstellaatioiden ohjaajia Suomessa ja tehnyt uraauurtavaa tutkimustyötä konstellaatioista*.  
5. IOAST-koulutuksen suorittaminen lisää uskottavuuttasi konstellaatioiden ohjaajana.  

”Tunnen, että konstellaation tekeminen aloitti uuden vaiheen elämässäni.”
”Koen olevani toinen ihminen, oma autenttisempi itseni.”
”Pääsin syvällisesti kiinni siihen vaiettuun mihin en ole aiemmin päässyt.”
”Valtavan merkityksellistä työskentelyä!”  


💎 Tartu tähän mahdollisuuteen 9.2.2024 mennessä ja säästät jopa 1300 euroa! Koulutuksen normaalihinta on yli 3400 euroa ja nyt saat kaikki etäosuudet sisältävän paketin hintaan vain 2100 euroa! (Koulutus toteutetaan viimeisen kerran vuonna 2024 ja se on mahdollista ostaa myös osissa, mutta silloin hinta on korkeampi.)

* Konstellaation ohjaaja -koulutuksen keskeistä osaa eli kolmen viikonlopun etäkasvuryhmää on tutkittu kahdessa tutkimuksessa (kevät ja syksy 2023). Tulosten perusteella on selvää, että konstellaatiotyö on ollut merkittävä ja vaikuttava kokemus osallistujille, ja tuottanut merkityksellisiä muutoksia, esimerkiksi: ”Tärkein oli ensimmäinen konstellaatio, jonka jälkeen katkeruuteni ja pettymykseni äitiä kohtaan hävisi. Eikä ole onneksi palannut.”


Jani Roman on konstellaatioiden pioneeri Suomessa

▪️ Yli 20 vuoden kokemus ja tuhansia konstellaatioita.
▪️ Perhekonstellaation pioneeri, tuonut menetelmää Suomeen vuonna 2002.
▪️ Tehnyt uraauurtavaa tutkimusta sekä perhekonstellaatiosta terapiana että organisaatiokonstellaatiosta (yli 150 henkilöä osallistunut tähän mennessä terapiatutkimukseen).
▪️ Opiskellut perhekonstellaatiota menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin luona Itävallassa.
▪️ Yli 10.000 osallistujaa mindfulnesskursseilla.
▪️ Väitellyt tohtoriksi työpsykologiasta 2005. 
Koulutuksen osat

Koulutuksen kokonaiskesto on 300 tuntia.

 Koulutus koostuu seuraavista osista: 
- rekisteröityminen koulutukseen, voimassa 3 vuotta eli sinulla on kolme vuotta aikaa suorittaa opinnot (käytännössä mahdollisuus suorittaa koulutukseen liittyvät kurssit vuonna 2024, ja lopputyöt yms. voi suorittaa seuraavan vuoden aikana) 
- 2 x kolmen viikonlopun etäkasvuryhmä (keväällä ja syksyllä) henkilökohtaista työskentelyä varten, yht. 9 päivää
- Master Classes -koulutusmoduulit dynamiikkojen ymmärtämiseen ja ohjaamiskysymysten käsittelyyn, yht. 6 päivää
- Oma voima -verkkokurssi (henkilökohtainen työskentely) 
- Pieniä ihmeitä -verkkokurssi (konstellaatioiden ohjaaminen) 
- Konstellaatiopäiville osallistuminen väh. 2 päivää (järjestetään kesäkuussa vuosittain) 
- Koulutetun konstellaatio-ohjaajan lähikonstellaatioryhmään osallistuminen väh. 4 päivää (voit valita itse kenen ryhmään osallistut)
- Henkilökohtaiset terapiasessiot 3 kpl (hyväksytyn terapeutin/ohjaajan kanssa, varmista etukäteen) 
- Ohjausharjoittelua: 10 kolmen kerran yksilöprosessia (näistä kirjallinen kuvaus) + 1 videoitu ryhmässä tehty ohjaus 
- Kirjallisuuden lukeminen ja siitä tentin suorittaminen (ks. kirjallisuuslista täältä)
- Lopputyö: tutkielma jostain konstellaatioaiheesta (10-30 sivua) 
- Essee: oman kasvuprosessin kuvaus  

Seuraavassa tarkemmin koulutuksen keskeisistä osista ja niiden jälkeen paketit 💎, jotka ovat erityistarjouksessa. 


Koulutukseen kuuluvat etämoduulit

3:n viikonlopun etäkasvuryhmä

Kaksi kuukautta kestävä prosessi, jossa teemme konstellaatioita osallistujien omista kysymyksistä kolmena perjantai-iltana ja lauantaina (3 x 1,5 päivää, yht. 4,5 päivää, tapaamisten väleillä 4 viikkoa).

Ryhmä antaa omakohtaisen kokemuksen konstellaatioiden tekemisestä ja opit ymmärtämään miten perheen historiassa olevat käsittelemättömät vaikeat kokemukset vaikuttavat nykyhetken suhteisiin. Jokainen konstellaatio opettaa kaikille läsnäolijoille valtavasti. Tutkimuksen mukaan tämä ryhmä on ollut erittäin merkityksellinen prosessi osallistujille. Palautteiden keskiarvo on 4,8 (asteikko 1-5).

Ryhmä toteutetaan Zoom-yhteydellä, eikä siitä tule tallenteita, vaan se on koettava tapahtumahetkillä, mikä tukee vuorovaikutuksellisuutta.  

Koulutukseen kuuluu kahteen tällaiseen ryhmään osallistuminen eli yhteensä 9 päivää (alk. 9.2 ja 27.9).  

Ajankohdat (molemmat ryhmät perjantai-iltoina klo 18-20:30 ja lauantaisin klo 9-16):
Ryhmä 1: 9.-10.2, 8.-9.3 ja 12.-13.4.
Ryhmä 2: 27.-28.9, 25.-26.10 ja 22.-23.11.  

Aikataulut löydät myös sivun alaosassa olevasta ”Sisältää” otsikon alapuolella olevia kuvakkeita klikkaamalla.  

Ryhmän normaalihinta on á 417 euroa (139 €/viikonloppu).  

”Loistava etäkurssi konstellaatioihin.”
”Erittäin antoisa ja mielenkiintoinen ryhmä. Janin alkupuheet mielenkiintoisia ja uusia ajatuksia herättäviä. Oma konstellaatio toi jo aiemminkin käsiteltyyn asiaan uusia puolia. Muiden konstellaatiot koskettavia.”
”Täynnä oivalluksia omasta perheestäni, tärkeä tuki oman terapian ohella päästä lähemmäksi omaa ydinkipua ja siihen kiinni sekä eteenpäin.”
”Kokemuksena poikkeuksellinen, kun toisilleen vieraat ihmiset toimivat yhdessä vaikeiden asioiden ja emootioiden purkamisessa.”
”Konstellaatiotyöskentely avasi ja syvensi ymmärrystäni hyvin merkittävällä tavalla. Kokemukset häpeän tai ulkopuolisuuden tunteen juurista tulivat niin paljon kirkkaammin näkyviin. Sukupolvien ketju avautui. Myötätunnon vapauttava ja eheyttävä voima on hyvin suurta.” 

Master Classes -koulutusmoduulit

Vain koulutukseen rekisteröityneille opiskelijoille avoimet maanantai- ja tiistai-iltaisin klo 18-21 toteutettavat etätapaamiset (Zoom), joissa käydään läpi teemakohtaisesti erilaisia ihmissuhteisiin ja dynamiikkoihin sekä konstellaatioiden ohjaamiseen liittyviä asioita.

Sarjaan kuuluu kuusi erillistä tapaamiskertaa ma-ti (klo 18-21), ja tapaamiset ovat 4-6 viikon välein (ensimmäinen 8.-9.4 ja viimeinen 28.-29.10).

Moduulien sisällöt ja ajankohdat:
1. Periaatteet, fenomenologisuus, omatunto, symbolityöskentely ja ohjaajan rooli ja vastuu sekä kehityksellinen trauma ja sen työstäminen konstellaatiolla | 8.-9.4.2024
2. Vanhempi- ja lapsisuhteet | 13.-14.5.2024
3. Parisuhde ja rakkaus | 17.-18.6.2024
4. Sisarussuhteet | 26.-27.8.2024
5. Sairaudet | 30.9.-1.10.2024
6. Eri tapoja tehdä konstellaatioita | 28.-29.10.2024

Aikataulut löydät myös sivun alaosassa olevasta ”Sisältää” otsikon alapuolella olevaa kuvaketta klikkaamalla. Voit halutessasi osallistua lisämaksutta myös seuraavan vuoden Master Classes -sarjaan, jos haluat kerrata tai jokin tapaaminen jäi välistä.

Kuuden tapaamisen sarjan normaalihinta on 900 euroa. 

Oma voima™ -verkkokurssi

Yli 600 ihmistä on osallistunut tälle perhekonstellaation ydinoivalluksien pohjalta rakennetulle verkkokurssille – ja palautteet ovat todella positiivisia. Se on muuttanut ihmisten elämiä ja ihmissuhteita! Palautteiden keskiarvo 4,7 (asteikko 1-5).

Käyt kurssin omatoimisesti ja pääset työstämään mm. äiti- ja isäsuhteitasi, vastuunottoa ja myötätuntoa. Kurssilla hyödynnetään myös mindfulnessia. Tämä kurssi antaa sinulle henkilökohtaisen työskentelymahdollisuuden, ja monet palaavat tällä kurssilla oleviin harjoituksiin vuosienkin jälkeen.

Tarkemman sisällön voit lukea sivun alaosassa olevasta ”Sisältää” otsikon alapuolella olevaa kuvaketta klikkaamalla. Voit aloittaa kurssin heti ja se kestää kolme kuukautta, mutta voit tehdä sen hitaamminkin omaan tahtiisi.  

Kurssin normaalihinta on 390 euroa.

”En ajatellut, että menee näin syvälle. Se keikautti suhtautumiseni vanhempiini ihan päälaelleen.” 
”Sanalla sanoen kurssi on oleellisen äärellä, ihmisyyden ytimessä. Huikea matka – en olisi voinut kuvitella, että yksi kurssi voi auttaa avautumaan, avaamaan tietoisuutta ja ymmärtämään niin syvällisesti ihmisenä olemisen mysteeriä, että vapaus oli minulle mahdollista löytää.”

Pieniä ihmeitä -verkkokurssi

Opi ohjaamaan konstellaatioita turvallisesti! Ainoa verkkokurssi, joka todella opettaa konstellaatioiden ohjaamista kädestä pitäen. Opit neljä turvallista tapaa ohjata konstellaation sekä valtavasti teoriaa.

Monet ovat kertoneet, miten kurssilla opetettujen konstellaatiotapojen avulla heidän asiakkaansa ovat saaneet merkittäviä ja jopa mullistavia oivalluksia terapia-, työnohjaus- ja coaching-prosesseissa. Kurssi on valtava tietopaketti niin konstellaation taustaymmärrykseen kuin konstellaatioiden ohjaamiseen. Samalla se on myös syvä henkilökohtainen matka oman elämänsä tarkasteluun.

Tarkemman sisällön voit lukea sivun alaosassa olevasta ”Sisältää” otsikon alapuolella olevaa kuvaketta klikkaamalla. Voit aloittaa kurssin heti ja se kestää 14 viikkoa, mutta voit tehdä sen hitaamminkin omaan tahtiisi.  

Kurssin normaalihinta on 1200 euroa.  

”Wau, mikä kokemus! Uskomatonta, miten systeemi toimii! Olen edelleen ihmeissäni ja hämmentynytkin, miten ja mistä tunteet ja tuntemukset tulevat… Upeita oivalluksia saimme kaikki, niin konstellaation omistaja, apuhenkilöt, yleisö kuin ohjaajakin. Lämpimästi suosittelen!”   

”Osallistuin Pieniä ihmeitä -verkkokurssille, joka ajatuksia herättävällä tavalla avasi näkökulmia ja oivalluksia systeemiseen ajatteluun. Kurssin rakenne ja työtapa sopivat minulle hyvin: jaksotus, opiskeltava aines ja harjoitukset oli mitoitettu hyvin kurssin tavoitteisiin nähden.”
Pauli Kallio
Työn ja organisaatioiden erikoispsykologi, PsT  

”Pieniä ihmeitä -verkkokurssi sai havahtumaan systeemisen ajattelun merkitykseen kaikessa toiminnassa. Verkkokurssi sanoitti omia intuitiivisia näkemyksiä ja havahdutti siihen, että monimutkaisissa systeemeissä tarvitaan energiavirtojen ohjaamista. Johtamisessa erityisesti tarvitaan systeemistä ymmärrystä. Verkkokurssilla esitellyt neljä tapaa tehdä konstellaatio antavat perusvalmiudet matkalle systeemisyyteen. Kurssi herätti vahvan kiinnostuksen systeemiseen ajatteluun ja konstellaation hyödyntämiseen eri yhteyksissä, joten matkasta taitaa tulla pitkä. Tuskin maltan odottaa. Perille en haluakaan. Matka on tärkeämpi.”
Kai Hyttinen
Suunnittelija, työnohjaaja STOry 

Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja IOAST™ -koulutukseen

Opiskelun edellytys, eli rekisteröidyttyäsi voit osallistua esimerkiksi Master Classes -koulutusmoduuleihin tai maksuttomiin ohjausharjoittelutapaamisiin. Saat myös monia muita etuja. Tarkemman sisällön voit lukea sivun alaosassa olevasta ”Sisältää” otsikon alapuolella olevaa kuvaketta klikkaamalla. Rekisteröityminen on voimassa kolme vuotta ja sen voimassaolo on edellytys valmistumiselle.

Rekisteröitymisen normaalihinta on 100 euroa.


Seuraavassa kuvassa on vuoden 2024 keskeisten live-osien ajankohdat.

Jos et pääse osallistumaan jompaankumpaan vuoden 2024 kolmen viikonlopun kasvuryhmästä, voit siirtää osallistumisesi seuraavan vuoden kasvuryhmään. Voit myös kerrata Master Classes -koulutusmoduulit seuraavana vuonna ilman lisämaksua. Verkkokurssit voit aloittaa heti ja käydä niitä läpi omaan tahtiisi – materiaali säilyy käytössäsi.
Valitse sinulle sopiva paketti kuudesta vaihtoehdosta

Seuraavat kuusi tarjouspakettia antavat sinulle selkeän ja edullisemman polun konstellaatioiden opiskeluun. Taulukosta näet mitä kukin paketti sisältää.

💎 Paketti 1
Kaikki

Sisältää kaikki etäosuudet ja verkkokurssit, joita tarvitset koulutuksen suorittamiseksi. Eli sopii sinulle, jos et ole vielä mitään näistä osuuksista suorittanut.

✅ Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
✅ 2 x 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä eli yhteensä yhdeksän päivää (helmi- ja syyskuussa -24 alkavat ryhmät, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo yhteensä 834 €.
✅ Master Classes -koulutusmoduulit, alkaa 8.-9.4.2024, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo 900 €.
✅ Oma voima -verkkokurssi. Voit aloittaa heti – suositeltava aloitus. Arvo 390 €.
✅ Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.    

Paketin arvo on yhteensä 3424 euroa. Saat tämän nyt hintaan 2100 euroa, eli säästät 1323 euroa! 

💎 Paketti 2
Kaikki paitsi Oma voima

Ehkä olet jo suorittanut Oma voima -verkkokurssin? Tämä paketti on silloin sinulle, sillä se sisältää kaiken muun.  

✅ Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
✅ 2 x 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä eli yhteensä yhdeksän päivää (helmi- ja syyskuussa -24 alkavat ryhmät, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo yhteensä 834 €.
✅ Master Classes -sarja, alkaa 8.-9.4.2024, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo 900 €.
✅ Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.

Paketin arvo on yhteensä 3034 euroa. Saat tämän nyt hintaan 1900 euroa, eli säästät 1132 euroa!
   

💎 Paketti 3
Kaikki paitsi yksi 3:n viikonlopun kasvuryhmä

Sisältää melkein kaikki etäosuudet ja verkkokurssit, joita tarvitset koulutuksen suorittamiseksi. Eli sopii sinulle, jos olet jo yhden 3:n viikonlopun etäkasvuryhmän suorittanut tai haluat päättää myöhemmin toisen kasvuryhmän ottamisesta. Voit vaihtaa helmikuussa alkavan kasvuryhmä syyskuussa alkavaan, jos haluat.

✅ Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
✅ 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä eli yhteensä 4,5 päivää (helmikuussa -24 alkava ryhmä, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo yhteensä 417 €.
✅ Master Classes -sarja, alkaa 8.-9.4.2024, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo 900 €.
✅ Oma voima -verkkokurssi. Voit aloittaa heti – suositeltava aloitus. Arvo 390 €.
✅ Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.      

Paketin arvo on yhteensä 3007 euroa. Saat tämän nyt hintaan 1800 euroa, eli säästät 1207 euroa!
 

💎 Paketti 4
Muut paitsi 3:n viikonlopun kasvuryhmä ja Oma voima

Ehkä olet jo suorittanut Oma voima -verkkokurssin ja yhden 3:n viikonlopun etäkasvuryhmän (tai haluat päättää toisesta kasvuryhmästä myöhemmin)? Tämä paketti on silloin sinulle, sillä se sisältää kaiken muun. Voit vaihtaa helmikuussa alkavan kasvuryhmä syyskuussa alkavaan, jos haluat.

✅ Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
✅ 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä eli yhteensä 4,5 päivää (helmikuussa -24 alkava ryhmä, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo yhteensä 412 €.
✅ Master Classes -sarja, alkaa 8.-9.4.2024, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo 900 €.
✅ Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.    

Paketin arvo on yhteensä 2617 euroa. Saat tämän nyt hintaan 1600 euroa, eli säästät 1017 euroa!

💎 Paketti 5
Muut paitsi Oma voima ja Pieniä ihmeitä

Ehkä olet jo suorittanut Oma voima ja Pieniä ihmeitä -verkkokurssit? Tämä paketti on silloin sinulle, sillä se sisältää kaiken muun.

✅ Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
✅ 2 x 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä eli yhteensä yhdeksän päivää (helmi- ja syyskuussa -24 alkavat ryhmät, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo yhteensä 824 €.
✅ Master Classes -sarja, alkaa 8.-9.4.2024, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo 900 €.  

Paketin arvo on yhteensä 1834 euroa. Saat tämän nyt hintaan 1430 euroa, eli säästät 404 euroa!
 

💎 Paketti 6
Vain yksi 3:n viikonlopun kasvuryhmä ja Master Classes

Ehkä olet jo suorittanut Oma voima ja Pieniä ihmeitä -verkkokurssit sekä yhden 3:n viikonlopun etäkasvuryhmän (tai haluat päättää toisesta kasvuryhmästä myöhemmin)? Tämä paketti on silloin sinulle, sillä se sisältää kaiken muun. Voit vaihtaa helmikuussa alkavan kasvuryhmä syyskuussa alkavaan, jos haluat. Olet jo todella lähellä Konstellaation ohjaaja IOAST™ -koulutuksen suorittamista!  

✅ Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
✅ 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä eli yhteensä 4,5 päivää (helmikuussa -24 alkava ryhmä, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo yhteensä 412 €.
✅ Master Classes -sarja, alkaa 8.-9.4.2024, katso aikataulut alempaa otsikon ”Sisältää” alta klikkaamalla kuvakkeita). Arvo 900 €.    

Paketin arvo on yhteensä 1417 euroa. Saat tämän nyt hintaan 1130 euroa, eli säästät 287 euroa!
 

Maksuehdot  

- Opiskelijalla on 30 päivän palautusoikeus ostohetkestä, jolloin hän voi keskeyttää opiskelun ja maksettu summa palautetaan ja hän menettää käyttöoikeuden ostamiinsa kursseihin, poikkeuksena kolmen viikonlopun etäkasvuryhmä, jonka opiskelija sitoutuu maksamaan kokonaisuudessaan osallistuttuaan ensimmäiseen viikonloppuun. Jos ei ole kulunut 30 päivää ostohetkestä ja opiskelija on osallistunut ensimmäiseen viikonloppuun kolmen viikonlopun etäkasvuryhmässä, ja hän haluaa keskeyttää opiskelun, hänelle palautetaan muu maksamansa summa, josta vähennetään kasvuryhmän normaalihinta 417 euroa.
- 30 päivän jälkeen opiskelija sitoutuu maksamaan koko summan valitsemansa maksusuunnitelman mukaisesti.  


❗️ Nämä paketit ovat saatavilla 9.2. saakka. Tartu tähän ainutlaatuiseen ja VIIMEISEEN tarjoukseen ennen kuin se päättyy ja aloita syvällinen työskentely itsesi ja konstellaatioiden kanssa!

"Olen saanut todella paljon apua itselleni ja uskon että myös sukulinjassa tapahtuu muutosta, joka on odottanut jo pitkään."  

”Janin ohjauksen koin erittäin herkkänä, hyvänä ja ammattitaitoisena.”

 
Aikaa tarjouksen päättymiseen:

05Days
03Hours
42Minutes
09Seconds

💎 Valitse tästä pakettisi

Kussakin paketissa on neljä maksuvaihtoehtoa. 

Jos valitset laskulla, kerro kuinka monessa erässä (1-24) haluat maksaa, ja saat laskut sen mukaisesti. Laskuun lisätään 9,50 € laskutuslisä.

 • Paketti 1: Kertamaksu
 •  

  2100

   

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 1: Kolmessa osassa
 • 3 payments of

  700

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 1: Viidessä osassa
 • 5 payments of

  420

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 1: LASKULLA
 •  

  Free

   

  1-24 erää + 9,50 € / lasku. Esim. 12 erää: á 175 € + 9,50 €. 24 erää: á 87,50 € + 9,50 €.

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 2: Kertamaksu
 •  

  1900

   

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 2: Kolmessa osassa
 • 3 payments of

  633.34

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 2: Viidessä osassa
 • 5 payments of

  380

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 2: LASKULLA
 •  

  Free

   

  1-24 ERÄÄ + 9,50 € / LASKU. ESIM. 12 ERÄÄ: Á 158,34 € + 9,50 €. 24 ERÄÄ: Á 79,17 € + 9,50 €.

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 3: Kertamaksu
 •  

  1800

   

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 3: Kolmessa osassa
 • 3 payments of

  600

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 3: Viidessä osassa
 • 5 payments of

  360

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 3: LASKULLA
 •  

  Free

   

  1-24 ERÄÄ + 9,50 € / LASKU. ESIM. 12 ERÄÄ: Á 150 € + 9,50 €. 24 ERÄÄ: Á 75 € + 9,50 €.

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Oma voima -verkkokurssi. Arvo 390 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 4: Kertamaksu
 •  

  1600

   

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 4: Kolmessa osassa
 • 3 payments of

  533.34

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 4: Viidessä osassa
 • 5 payments of

  320

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 4: LASKULLA
 •  

  Free

   

  1-24 ERÄÄ + 9,50 € / LASKU. ESIM. 12 ERÄÄ: Á 133,34 € + 9,50 €.

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • Pieniä ihmeitä -verkkokurssi. Arvo 1200 €.
 •  
 • Paketti 5: Kertamaksu
 •  

  1430

   

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 •  
 • Paketti 5: Kolmessa osassa
 • 3 payments of

  476.34

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 •  
 • Paketti 5: Viidessä osassa
 • 5 payments of

  286

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 •  
 • Paketti 5: LASKULLA
 •  

  Free

   

  1-24 ERÄÄ + 9,50 € / LASKU. ESIM. 12 ERÄÄ: Á 119,17 € + 9,50 €.

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 27.9. Arvo 417 €.
 •  
 • Paketti 6: Kertamaksu
 •  

  1130

   

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 •  
 • Paketti 6: Kolmessa osassa
 • 3 payments of

  376.67

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 •  
 • Paketti 6: Viidessä osassa
 • 5 payments of

  226

  per month

   

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 •  
 • Paketti 6: LASKULLA
 •  

  Free

   

  1-24 ERÄÄ + 9,50 € / LASKU. ESIM. 12 ERÄÄ: Á 94,17 € + 9,50 €.

  Osta paketti
 • Rekisteröityminen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen. Arvo 100 €.
 • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 9.2. Arvo 417 €.
 • Master Classes -koulutusmoduulit, alk. 8.4. Arvo 900 €.
 •