3:n viikonlopun kasvuryhmä, alk. 9.2.

Perhekonstellaation etäkasvuryhmä helmi-huhtikuu 2024.

Syvää parantumista ja kasvua
Kurssin palautteiden keskiarvo on 4,8/5

Perhekonstellaatiossa saat kohdata sinussa vaikuttavaa menneisyyttä ja päästää siitä irti. Saat löytää yhteyden perheeseesi ja rakkauteen ja löytää oman paikkasi. Tässä kolmen viikonlopun kasvuryhmässä saat pidempikestoisen tuen ja pääset syvemmälle työskentelyysi kuin vain yksittäisessä konstellaatiotapahtumassa.

Jokainen meistä kantaa taustaamme liittyviä käsittelemättömiä tunteita ja kokemuksia. Ne liittyvät omaan elämäämme ja siihen, mitä perheessämme on aiemmin tapahtunut. Jokainen meistä väistämättä projisoi näitä käsittelemättömiä tunteita nykyhetken ihmisiin ja asioihin, ja siitä aiheutuu monenlaisia ongelmia.

Perhekonstellaation avulla voimme lisätä selkeyttämme siitä, mikä todella kuuluu meille ja mikä ei. Voimme löytää aivan uuden ymmärryksen ja kokemuksen siitä, mitä rakkaus ja myötätunto ovat. Voimme murtautua menneisyyden pauloista nykyhetkeen.  

Tässä kasvuryhmässä saat ainutlaatuisen tilaisuuden kohdata, työstää ja tutkia sisäisiä suhteitasi ja parantaa niitä. Sinun ei tarvitse tulla esille, vaan voit tehdä omaa työskentelyäsi kotonasi, ja voit seurata muiden työskentelyjä – jokaisen työskentely on suuri lahja kaikille osallistujille ja auttaa jokaista läsnäolijaa kasvamaan.  

Kaikki eivät välttämättä saa henkilökohtaista konstellaatiota, mutta teemme myös konstellaatioita, joita jokainen tekee samanaikaisesti kodissaan turvallisesti. Nämä konstellaatiot voivat tuottaa, henkilökohtaisten konstellaatioiden lisäksi, merkittäviä oivalluksia. Lisäksi teemme tukevia meditaatioita.

Voit siis osallistua sinulle sopivalla tavalla.

Ryhmään voi osallistua vaikka ei olisi aiemmin tehnyt konstellaatioita - tai voit olla kokenut konstellaatioiden tekijä. Eli ryhmä on tarkoitettu kenelle tahansa konstellaatioista ja itsensä työstämisestä kiinnostuneille.

Ryhmä toteutetaan Zoom-yhteydellä perjantai-iltaisin ja lauantaisin kolmena viikonloppuna: 9.-10.2, 8.-9.3 ja 12.-13.4. Perjantai-iltoina klo 18-20:30 ja lauantaisin klo 9-16. Tapaamisista ei tule jaettavia tallenteita, eli voit osallistua työskentelyyn vain live online.  

Ohjaajana on Jani Roman, joka on kokeneimpia konstellaatioiden ohjaajia Suomessa, kuten myös mindfulnessin pioneereja. 

Kolmen viikonlopun etäkasvuryhmän hinta on 417 euroa (139 €/viikonloppu), mikä on vain vähän enemmän kuin yhden normaalin lähiviikonlopun hinta (350 euroa).

Voit osallistua tähän kasvuryhmään oman kasvusi vuoksi. Se on myös osa Konstellaation ohjaaja -koulutusta. 

Peruutusehdot: 30 päivää ennen kasvuryhmää 50 %, kasvuryhmän aloituksen jälkeen maksua ei palauteta.


Ryhmää on tutkittu

Kolmen viikonlopun etäkasvuryhmää on tutkittu kahdessa tutkimuksessa (kevät n=33 ja syksy 2023 n=12). Tulosten perusteella on selvää, että konstellaatiotyö on tuottanut merkityksellisiä muutoksia.

”Sain vihdoinkin vapautua siitä, mitä olen pitkään häpeätaakkanani kantanut.”
”Konstellaatio toimii sekä tunteen että järjen tasolla, ja tuo nopeammin oivalluksia kuin terapia. Minusta tutuu, että olen konstellaation kautta oivaltanut enemmän asioita kuin terapian kautta.”
”Äidin kanssa paremmat välit.”
”Konstellaation jälkeen minun on ollut helpompi kohdata isäni.”
”Luottamus on lisääntynyt entisestään.”
”Oma epämääräinen ahdistus helpotti.”
”Kokemus oli voimakkaampi kuin olin osannut odottaa.”
”Yllättävän voimakas ja laaja, mutta positiivinen ja vapauttava.” 

"Kokemuksena  poikkeuksellinen, kun toisilleen vieraat ihmiset toimivat yhdessä vaikeiden asioiden ja emootioiden purkamisessa."
"Oli positiivisesti yllättävää ja jollain lailla lohdullista huomata, kuinka samalaisten asioiden kanssa niin moni painii. En olekaan niin outo kuin joskus ajattelen. Ja kuinka kummalliselle käytökselle ja vaikeille tunteille löytyy inhimillinen ja looginen selitys."

Jani Roman

IOASTin perustaja

Jani on konstellaation, mindfulnessin ja dialogisuuden pioneereja Suomessa.

Hän on tehnyt psykodraamaa vuodesta 1994, käynyt seitsemänvuotisen psykodraamaohjaaja koulutuksen (terapeuttikoulutus).

Perhekonstellaatiota hän on tehnyt vuodesta 2002, ja opiskellut sitä mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa Itävallassa. Jani on myös tutkinut menetelmän soveltuvuutta organisaatioiden kehittämiseen Työsuojelurahaston tuella.

Meditaatiota ja joogaa hän on harjoittanut vuodesta 1996 ja opettanut niitä yli 20 vuotta.

Jani on väitellyt työpsykologiasta vuonna 2005 aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä.

Hänen koulutuksilleen ja kursseilleen on osallistunut yli 10.000 osallistujaa.

Ilmoittaudu tästä

 • Maksa kahdessa erässä
 • 2 payments of

  208.50

  per month

   

  Ilmoittaudu
 • Maksa laskulla
 •  

  Free

   

  Laskutuslisä 9,50 €/lasku

  Ilmoittaudu