Oma voima™

3 kuukauden matka siihen kuka todellisuudessa olet.

Oma voima™ -kurssi vie sinut alkulähteillesi ja auttaa sinua saamaan siihen yhteyden. Sieltä löytyy voimasi.

Kukaan meistä ei ole erillinen ja irrallinen. Olemme osa isompaa.

Oma voima™ on muuttanut jo satojen ihmisten elämää. Alla kokemuksia kurssista:

 ”Kiitos että pääsin mukaan kurssille, ni kaunista, mut samalla koskettavaa kohtaamista💕olet kyllä antanut minulle näiden harjoitusten kautta jotain sellaista jota ei voi sanoiksi pukea, menee sanattomaksi. Kiitos 🙏🙏”  

”Sanalla sanoen kurssi on oleellisen äärellä, ihmisyyden ytimessä. Huikea matka - en olisi voinut kuvitella että yksi kurssi voi auttaa avautumaan, avaamaan tietoisuutta ja ymmärtämään niin syvällisesti ihmisenä olemisen mysteeriä, että vapaus on - minulle oli - mahdollista löytää.”  

”Oma voima -kurssi aloitti minussa kehityksen, jonka avulla olen tullut ehyemmäksi ja selkeärajaisemmaksi, tiedän nyt suunnan, mitä kohti mennä.”  

”En ajatellut, että menee näin syvälle. Se keikautti suhtautumiseni vanhempiini ihan päälaelleen.”  

”Pääsin murtautumaan oman kuoren läpi.”  

”Kauhean syvällä tasolla helpottunut. Yksinkertaisesti oma voima, ymmärrys omasta voimasta on kasvanut.”  

”Mä en mee mukaan sellaisiin juttuihin, joihin aikaisemmin olen mennyt, enkä panikoidu sellaisista asioista kuin aikaisemmin.”  

”Tästä alkoi uusi polku. Mä olen ylityytyväinen tästä kurssista.”  

”Semmonen rauhan löytäminen, riität sellaisena kuin olet.”  

”Mä olen ällistynyt että kuin tää verkossa toimi tälleen. Häkellyttävän mykistävä. Jos vanhanaikaiselle yksilöterapeutille kuvailis tätä, niin uskoisko se tätä? Ammattitaito näkyy täällä.”

Oma voima™

3 kuukauden matka siihen kuka todellisuudessa olet
Tri Jani Roman

600+ osallistujaa, tyytyväisyys 4,7/5

Lähde elämäsi tärkeimmälle matkalle

Jokainen voi kasvaa. Jokainen voi nousta uudelle tasolle. Voit nähdä itsesi ja tarinasi uusin silmin.  

Oma voima™ on muuttanut satojen ihmisten elämän. Menemme tarinasi ytimeen: siihen kuka olet. Menemme tarinasi ytimeen eli niihin alitajuisiin suhteisiin, jotka muovaavat sinut.    

Oma voima™ -kurssi tarjoaa mahdollisuuden kohdata näitä sinulle tärkeitä asioita tavalla, joka tukee kasvuasi. Pääset ymmärrystä lisäävien luentojen ja kokemuksellisten harjoitusten avulla syvälle ihmissuhteittesi ytimeen – ja kasvamaan niistä.    

Perhekonstellaatio on yksi parhaimmista menetelmistä tukea ihmisenä kasvua.
 

Oma voima™️ -verkkokurssi sopii sinulle, jos
• haluat aidompaa yhteyttä itseesi ja läheisiisi
• haluat selkeyttää suhdettasi vanhempiisi ja löytää perheestäsi tukea ja voimaa
• haet rohkeutta tunnistaa ja toteuttaa omaa ainutlaatuisuuttasi
• toivot elämääsi lisää iloa, läheisyyttä, kuulluksi ja nähdyksi tulemista
• pohdit elämäsi suuntaa
• haluat tuntea eläväsi täydesti
• haluat kasvaa ihmisenä!

Oma voima™️ -verkkokurssilla
• saat kokea perhekonstellaation parantavan voiman
• saat mahdollisuuden kokea, että olet hyvä sellaisena kuin olet – ja että sinulla on annettavaa!
• saat välineitä kohdata ja työstää itsellesi vaikeita ihmissuhteita ja asioita
• löydät selkeyttä vapautua turhista taakoista, kun ymmärrät, mitkä asiat ovat sinun vastuullasi ja mistä sinun ei tarvitse murehtia.

Kerron tässä lyhyesti itsestäni

Olen harjoittanut meditaatiota ja ihmisenä kasvua yli 25 vuotta. Psykodraaman aloitin vuonna 1994, ja olen istunut psykodraamaryhmissä yhteensä 11 vuotta 2-3 päivää kuukaudessa työstäen tunteitani, ihmissuhteitani ja lapsuuttani. Noista vuosista seitsemän kului psykodraamaohjaajakoulutuksessa, joka on terapeuttikoulutus. Erityisesti haluan mainita suomalaisen psykodraaman legendan Riitta Hiillos-Vuorisen, jonka opissa sain olla nuo vuodet.

Perhekonstellaatiota olen tehnyt vuodesta 2002 lähtien ja minulla on kokemus tuhansista konstellaatioista – olen kokenein konstellaatioterapeutti Suomessa. Opiskelin perhekonstellaatiota sen kehittäjän Bert Hellingerin luona Itävallassa, ja tuo koulutus on minulle yksi tärkeimmistä etapeista tällä matkalla. Hellingeriä ei voi laittaa pieneen lokeroon, sillä hän on jättiläinen terapian historiassa. Olen opiskellut menetelmää pitkään myös saksalaisen terapeutin Svagito Liebermeisterin opissa, ja olen syvästi kiitollinen hänelle lukemattomista oppimisenhetkistä yli 16 vuoden aikana. Hän yhdisti meditaation ja konstellaation tavalla, joka näkyy varmasti minunkin työssäni.

Olen myös tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä.

Koulutuksiini ja kursseilleni on osallistunut jo yli 10.000 ihmistä. Joukossa lukuisia psykoterapeutteja, lääkäreitä, työnohjaajia, yritysjohtajia, psykologeja, konsultteja ja – tietenkin aivan tavallisia ihmisiä, kuten sinä ja minä.

Mihin kurssi perustuu?

Kurssilla käydyt asiat menevät suoraan elämänvalintojemme ytimeen. Taustalla on syvä ymmärrys ihmismielen kehityksestä, ihmisyydestä, homo sapiensin sosiaalisuudesta, ihmissuhdetaidoista, traumatyöskentelystä ja mindfulnessista.

Kurssi perustuu perhekonstellaatioon, joka on saksalaisen psykoterapeutin ja psykoanalyytikon Bert Hellingerin (1925-2019) kehittämä terapiamuoto.

Kurssilla hyödynnetään myös mindfulnessia. Tietoisen läsnäolon taidon vaikutuksista on lukuisia tutkimuksia, jotka osoittavat sen vaikuttavan positiivisesti niin psyykkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin.

Suhde itseen ja elämään on heijastusta suhteesta omiin vanhempiin. Vanhempien katse ja yhteys lapseen rakentavat ihmisen omakuvaa ja alitajuisen käsityksen itsestä – ja antavat myös mallin, miten olla yhteydessä muihin, ja uskomuksen siitä, mikä on minulle mahdollista.

Nämä vanhempisuhteet ovat syvällä alitajunnassamme. Varhaisista vuorovaikutussuhteista rakentuu minäkuvamme, maailmankuvamme ja mentaalinen rakenteemme. Ne vaikuttavat elämänvalintoihimme, puolison valintaan, kykyymme tarttua mahdollisuuksiin, kykyymme luoda rakkaudellisia suhteita ja myös menestykseen työelämässä. Näitä työstämme kurssilla tapahtuvalla kokemuksellisella työskentelyllä.

Näitä suhteita on mahdollista työstää ja eheyttää – ja se muuttaa elämän.

Kurssilaisilta saatua palautetta

Oma voima™️ -verkkokurssi on saanut keskiarvosanan 4,7 asteikolla 1 - 5!

”Hämmentää, miten syvältä työstävä kurssi; nostattanut rehellistä uutta itsestä, josta en ole ollut näin tietoinen, vaikka olin ajatellut, että olisin tietoinen.”

”Tässä on jotain sellaista taikaa, jonka uskon tekevän työtään minussa vielä kauan tämän kurssin jälkeenkin. Ja toisaalta, tunnen että etsiminen on loppunut!”


"Jokainen harjoitus ja osio antoi lopulta levollisuutta ja myös ymmärrystä. Mieli ja keho rauhoittuivat ja tuli luottavainen olo itse elämää kohtaa ja myös omaa itseä kohtaa."

”Elämäni on helpottunut. Voin hengittää vapaammin, opin uutta.”

”Materiaali ja harjoitukset ovat loistavat!”

”Olen aivan uuden tasoisen ymmärryksen äärellä. Tiedän, että se jo häivähtelee monellakin tavalla, kuin odottaen kykyäni oivaltaa uudella tavalla koko elämä.”

”Tämä kurssi tuli minulle enemmän kuin oikeaan aikaan.”

”Todella oleellisten asioiden äärellä ollaan!”

”Kiitos, valtavan paljon ja mullistavaa asiaa.”

”Osuu ja uppoaa.”

”Nöyryys siinä Janin tavassa ja tyylissä on hirveän eheyttävää. Asioita käsitellään tosi arvokkaasti ja nöyrällä mielellä.”

”Janin videot ovat hyvin antaneet ison kuvan: ei mitään myyttejä, ei uskonnollisia kielikuvia eikä muitakaan lurituksia, vaan niin selkeää.”

”Olen tajunnut kuinka pahasti olen sulkenut itseni ja nyt pikkuhiljaa olen avautunut ja alkanut tuntemaan esim rakkautta ihan uudella tasolla. Kiitollisuuden tunnekin on herännyt vaikka ennen kurssin alkua luulin olevani täysin kyvytön enää koskaan sitä tuntemaan vaikka tiesin että elämässäni on paljon syitä sitä tuntea. Olen tullut avoimemmaksi ja osoitan herkemmin tunteitani läheisilleni.”

”Yllätyin miten voimakkaasti konstellaatioharjoitukset vaikuttivat minuun.”

”Olen saanut rohkeutta kohdata tunteitani ja sanoittaa niitä ja uskallan ottaa arkojakin asioita puheeksi läheisten kanssa ja siitä on seurannut vain positiivista ja rakentavaa.”

”Olen saanut rauhan sieluuni.”

”Miten koskettavaa oli tajuta, että vanhempani ovat varmasti ajatelleet minua ja toivoneet minulle kaikkea parasta ja että minulla olisi kaikki hyvin. Se rakkaudellinen ajatus on jo alkanut hälventää tiivistä sumuverhoa ympärilläni ja koen silloin olemassaolon iloa.”

”Kurssi oli hyvä, se vahvisti syvällä tavalla suhdetta itseen yhteisön jäsenenä. Osoitti kohtia joissa olen helposti kulkenut ihmisistä pois, itsestä pois. Jollain tapaa kaunat lievenivät, yllättäin vain huomasi ettei enää takerru tai kritisoi kaikkea. Kuin ois päässyt tien alkuun.”

"Pysähdyttävin itselle ollut isovanhempien ja vanhempien kohtaaminen, jotain niin käsittämätöntä mitä minussa tapahtui, niin läsnä olevaa ja totta
❤️🙏❤️"

"Olen saanut kohdata tärkeät suhteeni, päästää irti ja siunata kunnioittaen muita ja itseäni."

"Kiitos Jani, olen sanaton. Nöyrä kiitos tästä kurssista. Joka kerta kun olen ollut kursseillasi ja webinaareillasi, tulen aivan kuin kotiin oman kasvun äärelle joka on niin totta kaikki. Se voima ja energia joka lähtee liikkeelle omassa mielessä ja kasvussa on jotain käsittämätöntä. ❤️🙏❤️"

Kurssin sisältö ja aikataulu

Huomaa, että Oma voima™️ -verkkokurssi on uudistettu! Vaikka vuonna 2019 tehty alkuperäinen Oma voima™️ -kurssi on saanut erittäin hyvät palautteet, koin, että ymmärrykseni on kehittynyt niin paljon, että kurssi on aika uudistaa.  

Niinpä rakensin kurssin uudestaan ottaen huomioon sen, mitä olen löytänyt alkuperäisen kurssin tekemisen jälkeen, ja myös kävin läpi palautteet etsien kohtia, joissa kurssia voisi kehittää. Kaikki kurssin videot ovat uusia ja sisältävät uutta asiaa. Kurssilla on uusia harjoituksia. Samoin kurssin rakenne on muuttunut mm. siten, että viimeinen osio on aivan uusi.      

Oma voima™️ -verkkokurssi on 3 kuukauden pituinen. Se koostuu 5 osasta, joiden jokaisen välillä on 3 viikkoa – riittävän pitkä aika, jotta voit sulattaa kunkin osion asioita ja tehdä harjoituksia. Kurssilla tehtävät harjoitukset teet kotona sinulle itsellesi parhaiten sopivaan aikaan.    

Kurssin sisältö:        

1. Myötätunto      

Rakennamme perustukset työskentelylle. Ilman myötätuntoa on vaikea edetä ihmisenä kasvun tiellä. Aidon myötätunnon löytäminen on kuitenkin usein haasteellista – meidän on vaikea kokea sitä erityisesti itseämme kohtaan. Kerron tässä osiossa, miten voit kehittää myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan. Saat harjoitusten myötä vahvistaa myötätunnon kokemusta – saat avata sydäntäsi lempeydelle, ystävyydelle ja rakkaudelle.        

2. Äiti      

Suhde äitiin on elämämme perusta, sillä se on ensimmäinen suhteemme, ja siitä ovat syntyneet muut suhteet. Perhekonstellaation perustajan Bert Hellingerin mukaan ”menestyksellä on äidin kasvot”. Kun äitisuhteemme eheytyy, meihin alkaa virrata voimaa. Tämä ei tarkoita, että äitimme tulisi muuttua, tai että manipuloisimme itsemme uskomaan jotain mikä ei ole totta. Tämä on todellisuuden kohtaamista laajemmasta perspektiivistä käsin – ja se heijastuu myös siihen, miten näemme itsemme. Saat useita harjoituksia, joiden avulla voit työstää suhdettasi äitiisi, ja löytää tietäsi turhista taakoista irtipäästämiseen.        

3. Isä      

Isäsuhde on merkittävä. Suhde isään määrittää myös minäkuvaamme, kykyymme rakastaa ja luottaa itseemme. Voimme tunnistaa, miten isämme, kuten äitimme, on osa sukupolvien ketjua, ja löytää läheisyyttä, lämpöä ja myötätuntoa kaikkia osapuolia kohtaan. Voimme vapautua taakoista, joita on turha enää kantaa. Saat kohdata isäsi ja eheyttää jotain välillänne.        

4. Vastuunotto ja irtipäästäminen      

Mitä tarkoittaa vastuunotto? Miten otat vastuusi? Miten voit tunnistaa, mikä kuuluu sinulle? Kun voimme palauttaa vastuun sinne minne se kuuluu, vapaudumme. Toisaalta irtipäästäminen on keskeistä, jotta voimme mennä eteenpäin. Päästäessäsi irti voit myös ottaa vastaan.        

5. Elämän voima      

Kuka oikeastaan olet? Olet Elämän lapsi. Mitä se tarkoittaa? Tutkimme tässä hetkessä toteutuvaa elämää ja miten olet osa sitä. Tästä suuremmasta ymmärryksestä syntyy myötätunto ja vapautuminen taakoista, joita ei tarvitse enää kantaa. Olet valmis levittämään omat siipesi.            

Kussakin osiossa on video, jossa puhun näistä asioista, ja useita harjoituksia, joiden avulla voit omakohtaisesti työstää itseäsi.  Kurssin toteutat sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Kurssilla ei siis ole livetilaisuuksia tiettyinä aikoina. Uusi osio avautuu kolmen viikon päästä edellisestä, mutta itse päätät, milloin käyt materiaalin läpi.      

Kurssiin kuuluu myös oma suljettu yhteisöryhmä (vapaaehtoinen), jossa käydyt syvälliset keskustelut ovat antaneet osallistujille valtavasti tukea. Sinun ei tarvitse siis olla Facebookissa mukana, vaan tämä yhteisöryhmä toteutuu kurssin sisällä. Saat myös helposti tarvittaessa yhteyden minuun.      

Kurssimateriaali on käytettävissäsi älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin välityksellä. Voit siis opiskella missä ja milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Huomaa, että meillä on käytössä app, jonka saa sekä iPhonelle että Android -puhelimille. Jos käyt kurssia läpii kännykällä, app tekee siitä helpompaa ja sujuvampaa. Ohjeet appin käyttöönottoon on IOASTin etusivulla.

Osallistuneilla on elinikäinen pääsy kurssimateriaaliin eli niin kauan kuin näitä sivustoja ylläpidetään. Voit siis kerrata ja syventää kurssilla käsiteltyjä asioita itseksesi sekä palata niihin! 

Oma voima -kurssin usein kysytyt kysymykset

 Voiko verkkokurssilla todella päästä käsiksi syvällisiin ihmissuhdekysymyksiin ja perhekonstellaatioihin?    

Oma voima™️ -verkkokurssin kautta voit todella löytää perhekonstellaation keskeiset oivallukset. Fyysisiin kasvuryhmiin verrattuna virtuaalikurssin etuina ovat edullisuus sekä riippumattomuus ajasta ja paikasta. Näin mahdollisimman moni pääsee hyötymään kurssin annista ja työstämään asioita omassa tahdissaan.    

Palautteet ovat olleet erinomaisia, mikä osoittaa, että videoiden, tekstien ja harjoitusten kautta voi välittää ihmisille jotakin syvästi merkityksellistä. Verkkokurssi on elävä ja dynaaminen prosessi videoineen, harjoituksineen, välipohdintoineen ja sähköposteineen. Ja esimerkiksi kurssin suljetussa keskusteluryhmässä voit päästä myös aitoon ja luottamukselliseen vuorovaikutukseen.    

Vaatiiko kurssille osallistuminen erityisiä tietoteknisiä taitoja?    

Ei vaadi. Verkkokurssin alustan käyttö on helppoa; kun olet maksanut ja kirjautunut kurssille, sähköpostiviestit opastavat sinua eteenpäin. Tavallinen tietokone, älypuhelin tai tabletti riittävät. Ja totta kai saat meiltä tarvittaessa apua myös kurssin teknisiin kysymyksiin.    

Onko tämä terapiaa?    

Oma voima™️ -verkkokurssi tukee ja inspiroi. Se ei korvaa terapiaa, mutta voi olla merkittävä apu tai alkusysäys lähipäivien tai pidemmän ja henkilökohtaisemman terapian hyödyntämiseen.  Jos sinulla on vaikeita tuntemuksia, ahdistusta, masennusta tai posttraumaattisia oireita, kannattaa hakeutua asiantuntevalle terapeutille. Asiantuntevasta terapiasta on apua!    

Jos menestys tai sen esteet liittyvät äitisuhteeseen, niin eikö tämä ole äitien syyllistämistä?    

Äitisuhde on merkittävä – ehkä jopa kaikkien merkittävin – suhde. Kyse ei kuitenkaan ole äidin tai primäärikasvattajan syyllistämisestä, vaan ymmärtämisestä tavalla, joka vapauttaa. Kun hyväksymme vanhempamme sellaisina kuin nämä ovat, hyväksymme myös itsemme. Tämä hyväksyntä heijastuu kaikkiin ihmissuhteisiimme.    

Minulla on hyvä suhde vanhempiini. Onko silloin mitään ideaa lähteä tällaiselle kurssille?    

Ensinnäkin – hienoa! Hyvä suhde vanhempiin on upea asia, ja se suojelee monelta vaikeudelta.    

Taakkasiirtymät eivät aina tarkoita sitä, että olisi huono suhde vanhempiinsa. Tunteina voi siirtyä surua, yksinäisyyttä, ahdistusta ja pelkoja. Mukana voi olla syyllisyyttä. Ne kaikki luovat muureja ihmisten väleille.    

Toisinaan ihmiset kokevat, että suhde on ok, mutta siinä ei ole erityistä lämpöä ja iloa. Toki sen kanssa voi elää, mutta silloin jää ehkä kokematta se potentiaali, mikä läheisissä ihmissuhteissa on.    

Monet ovat todenneet perhekonstellaatiotyöskentelyn jälkeen, että ennen perhe oli ahdistuksen tai häpeän lähde, ja nyt he kokevat suurta ylpeyttä perheestään – siis koko tarina on muuttunut. Sellainen on toki jo suuri muutos, mutta se on mahdollinen.    

En kuitenkaan yritä mitenkään ylipuhua, vaan tarkoitukseni on avata sitä, mikä meitä ihmisiä ohjaa. Jotta voisimme todella tuntea itsemme ja vapauttaa kapasiteettimme.    

Opinko Oma voima™️ -kurssilla perhekonstellaatiota ja mindfulnessia?    

Opit kurssilla perhekonstellaation keskeisiä oivalluksia ihmisen hyvinvoinnista ja saat kokea niitä harjoitusten avulla. Saat kuvan mistä perhekonstellaatiossa on kyse ja mitä sillä voi tehdä. Kurssi ei kuitenkaan ole perhekonstellaatio-koulutus, vaan henkilökohtainen kasvuprosessi.    

Kyseessä ei myöskään ole ensisijaisesti mindfulness-kurssi, vaan kurssilla hyödynnetään mindfulness-harjoituksia. Harjoitukset tukevat oman voiman löytämistä. Ne auttavat myös rentoutumaan ja rauhoittumaan, olemaan läsnä ja levollinen.    

Onko kurssilla fyysisiä harjoituksia?    

Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Fyysisiä harjoituksia, kuten joogaa, ei kurssilla tehdä, mutta joissakin harjoituksissa saatetaan seistä tai kävellä.    

Mitä kurssin suorittaminen vaatii?    

Kurssin onnistunut suorittaminen edellyttää sitoutumista ja aitoa halua kasvaa ihmisenä. Myös kaikki aiempi oman itsen kanssa työskentely on hyödyllistä.    

Sen sijaan aiempaa kokemusta perhekonstellaatiosta tai mindfulnessista ei tarvita. On hyvä myös huomata, että monet pitkään perhekonstellaatiota tehneet ovat saaneet tästä kurssista valtavasti!    

Yhden osion harjoitusten tekemiseen menee aikaa keskimäärin 1-3 tuntia 2-3 päivän aikana. Osioiden välillä on kuitenkin aina 3 viikkoa, eli aikaa harjoitusten tekemiseen ja jopa uudelleentekemiseen on runsaasti.    

Miten tämä uusi versio eroaa alkuperäisestä?    

Itse asiassa aika merkittävästi, vaikka perusrakenne ja idea ja monet harjoitukset ovatkin samoja. Tein kaikki videot uudestaan, mikä on tuonut ensinnäkin paremman teknisen laadun (alkuperäisiä videoita tehdessäni minulla ei ollut hyviä teknisiä laitteita), ja toiseksi mukana on uusia näkökulmia ja asioita. Oma ymmärrykseni on lisääntynyt (ja toivottavasti lisääntyy kaiken aikaa), joten tämä uusi versio sisältää uusimman tiedon.    

Muokkasin myös rakennetta siten, että käytännössä yhdistin aiemmassa versiossa olleet osiot 4 ja 5, ja loin uuden osion Elämän voima, joka päättää kurssin. Uskon, että se tuo paljon uutta ymmärrystä ja auttaa entisestään vahvistumaan omassa voimassaan – joka tulee yhteydestä Elämään.    

Lisäksi mukana on monia uusia harjoituksia, jotka auttavat entisestään työstämään näitä isoja asioita elämässämme.    

Korvaako Oma voima -kurssi henkilökohtaiset konstellaatiot terapiasessioissa?    

Henkilökohtainen konstellaatio tehdään aina juuri sinun kysymyksestäsi, ja tällä kurssilla taas ohjatut konstellaatiot ovat sellaisia, jotka koskettavat kaikkia.    

Saat siis tällä kurssilla valtavan tuen omien kysymystesi käsittelyyn, ja voit palata niihin yhä uudestaan. Se on tämän kurssin etu verrattuna henkilökohtaisiin terapiasessioihin.  

Oma voima™️ -verkkokurssista saat

Oma voima™️ -kurssi on ainutlaatuinen matka oman itsen ytimeen. Se tukee syvää elämänmuutosta. Aiemmilta kursseilta saadun palautteen perusteella kurssi voi merkittävällä tavalla eheyttää suhdetta vanhempiin ja vapauttaa näin painolastista, jota on kantanut koko elämän.

* Syvää ymmärrystä itsestäsi ja miten olet kasvanut sellaiseksi kuin olet
* Kokemusta siitä, että olet arvokas ja rakastettu
* Parempia mahdollisuuksia luoda hyviä ihmissuhteita
* Parempia mahdollisuuksia uskaltaa – ja onnistua!
* Vapautumista syyllisyydestä ja taakasta, joita sinun ei tarvitse enää kantaa
* Uudenlaista vapautta ja merkityksellisyyttä
* Ymmärrystä perhekonstellaatiosta

Rahat takaisin -takuu

Jotta voit oikeasti voit kokea saavasi hyötyä tästä, kurssille on 30 päivän rahat takaisin takuu! Voit siis riskittömästi lähteä mukaan tutustumaan! Voit 30 päivän ajan koulutuksen alusta lähtien tunnustella, ja jos jostain syystä et halua jatkaa, saat rahasi takaisin.

Oma voima™

3 kuukauden matka siihen kuka todellisuudessa olet.

Kurssin hinta on tämän sivun alaosassa.

Kurssin sisältö

Jani Roman

Jani kouluttautunut syvällisesti terapiaan (seitsemänvuotinen psykodraamaohjaajakoulutus ja intensiivinen perhekonstellaation opiskelu mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin luona). Hän on kokenein konstellaatioterapeutti Suomessa ja monipuolisesti syventynyt ihmisenä kasvuun ja myös yhteisöjen kehittämiseen. Jani on myös tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä.

Ilmoittaudu tästä

Suosituin

Kertamaksu

390

Ilmoittaudu

Maksa kahdessa erässä

2 payments of

195

per month

Ilmoittaudu