Yhteiskunnalliset konstellaatiot

Konstellaation minikoulutus, osa 3

Osa 3: Yhteiskunnalliset ja yhteisölliset konstellaatiot

Konstellaation minikoulutus

Mitä yhteisölliset ja yhteiskunnalliset konstellaatiot ovat? Miten ne voivat auttaa yhteisöjä kehittymään ja lisätä ymmärrystä yhteiskunnassa vaikuttavista näkymättömistä voimista?

Tässä konstellaation minikoulutuksen kolmannessa osassa Jani Roman puhuu yhteiskunnassa vaikuttavien voimien taustoista ja mekanismeista ja miten kollektiiviset traumat liittyvät henkilökohtaisiin traumoihin sekä miten konstellaatiolla voidaan tehdä näitä ilmiöitä ymmärrettävimmiksi ja oivaltaa uutta eri osapuolien näkemyksistä.

Saat myös yksinkertaisen kokemuksen yhteiskunnallisesta konstellaatiosta.

Konstellaation minikoulutus  

Koulutus koostuu kolmesta osasta, ja voit ostaa vain yksittäisen osan tai kaikki kolme, jolloin saat edullisemman hinnan. Yksittäisen osan hinta on 45 euroa ja kolmen osan kokonaisuus yhteensä 95 euroa.    

Kouluttaja  

Minikoulutuksen vetäjä TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa, ja hän toteuttaa parhaillaan tutkimusta menetelmän vaikuttavuudesta terapiana. Hän on opiskellut konstellaatiota mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa. Jani on myös tunnetuimpia ja kokeneimpia yrityskulttuurin asiantuntijoita Suomessa, ja on tutkinut konstellaation sovellettavuutta johtamisen, yrityskulttuurin ja toiminnan kehittämiseen useissa organisaatioissa, joukossa Suomen suurimpia yrityksiä. Jani on tehnyt myös pitkään yhteiskunnallisia konstellaatioita useista ajankohtaisista kysymyksistä, ja on tehnyt tällä alueella uraauurtavaa työtä. 

Ilmoittaudu alta

Kertamaksu

45

Osta