Kasvuryhmä 2024 E, alk. 18.9.

Perhekonstellaatioon perustuva kasvuryhmä (Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ osa 1) - alkaa syyskuussa 2024

Kasvuryhmä

Ensimmäinen vuosi Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ -koulutuksesta. Viides koulutusryhmä (E).

Kasvuryhmässä saat työstää itseäsi perhekonstellaation avulla. Perhekonstellaatiossa työskennellään kaikkein tärkeimmän kanssa eli ihmisten välisen rakkauden ja omaksi itsekseen kasvamisen kanssa.

Kasvuryhmä on ensimmäinen osa kolmivuotisesta Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ -koulutuksesta. Ensimmäinen vuosi on omaa terapiaa, ja siihen voi siis osallistua, vaikka ei jatkaisikaan koulutuksen kakkos- ja kolmosvuosille, joiden aikana opitaan konstellaatioiden ohjaamista ja terapeuttina toimimisesta. Toiselle vuodelle haetaan ensimmäisen vuoden suorittamisen jälkeen.

Koulutuksen kokonaistyömäärä on 40 opintopistettä, joka jakautuu seuraavasti: 1. vuosi 5 opintopistettä, 2. vuosi 20 opintopistettä ja 3. vuosi 15 opintopistettä.

Kenelle?

Kasvuryhmä sopii kenelle tahansa, joka haluaa työstää ylisukupolvisia traumoja ja taakkoja ja vapautua niistä, kehittää ihmissuhteitaan ja itsetuntemustaan sekä kasvaa ihmisenä perhekonstellaation avulla.
 
Mitä saat?

- Opit perhekonstellaation perusteet
- Eheytät äiti- ja isäsuhteitasi sekä suhdetta sukuusi
- Luot parempia edellytyksiä rakkaudellisille ihmissuhteille
- Luot parempia edellytyksiä käyttää kykyjäsi ja mahdollisuuksiasi
- Selkeytät suhdettasi elämään, ihmisiin, työhön ja menestykseen

Lähitapaamiset á 3 päivää (ke klo 10-17, to klo 9-17 ja pe klo 9-15) (Scandic Espoo): 18.20.9, 6.-8.11, 11.-13.12 ja 15.-17.1.2025.

1.Perhekonstellaation perusteet, äiti- ja isäsuhde (Jani Roman)
2.Parisuhde ja vanhemmuus (Amita Riikka Lehti)
3.Taakkasiirtymien vaikutus elämän haasteisiin (Elina Mikkola & Rubén Nagore)
4.Menneisyys ja tulevaisuus (Jani Roman)

Koulutuspaikka on pääkaupunkiseudulla. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lisäksi osallistujat jaetaan pienryhmiin, jotka etätapaavat kunkin tapaamiskerran väleissä (á n. 1 h) ja saavat tilaisuuden reflektoida omaa prosessiaan.  

Ensimmäisen vuoden kirjallisuus  

Hellinger, Bert (2009) Success in life. Hellinger Publications. / Hellinger, Bert & ten Hövel, Garbiele (1999) Aknowledning What Is. Conversations with Berth Hellinger.
Klaavu, Juha (2023) Lapsuuden kehityksellinen trauma. Viisas elämä.
Roman, Jani (2021) Parantava voima. Enlightened Dialogue.  

Kouluttajat

Pääkouluttaja TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa ja kokenut terapeutti. Hän on opiskellut menetelmää sen kehittäjän Bert Hellingerin luona. Jani on tutkinut konstellaation käyttöä organisaatioiden kehittämisessä (2009-2021) ja vuodesta 2022 lähtien hän on tutkinut perhekonstellaation vaikuttavuutta terapiana. Tutkimuksessa on ollut useita ryhmiä, osallistujia on ollut 114 ja sen puitteissa on tehty yli 130 konstellaatiota.  

Amita Riikka Lehti on myös perhekonstellaation pioneereja Suomessa, ja toi menetelmän Suomeen Janin kanssa vuonna 2002. Hän on myös Somatic Experiencing Practitioner ja ratkaisukeskeinen coach. Amita on tullut tunnetuksi Akkain Väki -piirien ohjaajana ja naistyöpajojen pitäjänä erityisalueena vaihdevuosi-ikäisten naisten voimaantuminen siirtymävaiheessa voimavuosiin ja ajassa sen jälkeen.

Elina Mikkola ja Rubén Nagore ovat kahden kulttuurin pariskunta sekä kahden pienen lapsen vanhemmat. Ensimmäiseltä ammatiltaan he ovat teatteri-ilmaisun ohjaaja ja näyttelijä. Perhekonstellaatio-ohjaajiksi he valmistuivat vuonna 2018 Barcelonan Hahmoterapia Instituutin kansainvälisestä koulutusohjelmasta Joan Garrigan ohjauksessa. He ovat molemmat myös jatkaneet kouluttautumista niin Rosen terapian ja Rebirthing Breathwork Mastery- menetelmän saralla ja yhdistävät nyt konstellaatiotyöskentelyssään yli 10 vuoden kokemuksensa ryhmänohjauksesta, kehotietoisuudesta sekä läsnäolosta.

Hinta  

Kasvuryhmän hinta on 2750 euroa + alv. Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi ja ennakkolaskun (haastattelumaksu), joka on 150 euroa. Loppumaksun voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, tai sovittaessa useammassa erässä.

Hakeminen ryhmään  

Hae ryhmään tämän sivun alaosassa olevasta painikkeesta klikkaamalla. Saat heti tietojesi lähettämisen jälkeen sähköpostin, johon vastaamalla jätät varsinaisen hakemuksesi. Sen jälkeen sovimme haastatteluajan (Zoom).  

Peruutusehdot  

- koulutuksen aloittanut sitoutuu maksamaan koko summan
- viimeistään 90 päivää ennen ensimmäisen moduulin alkamispäivää: koko hinta palautetaan (paitsi haastattelumaksu)
- viimeistään 60 päivää ennen ensimmäisen moduulin alkamispäivää: 50 % hinnasta palautetaan (paitsi haastattelumaksu)
- tämän jälkeen maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole ylivoimainen este (lääkärintodistuksella vahvistettu tapaturma tai äkillinen sairaus). 

Haku kasvuryhmään

Ilmoittaudu ryhmään

Free

Ilmoittaudu tästä