Perhekonstellaatio

Konstellaation minikoulutus, osa 1

Osa 1: Perhekonstellaatio

Konstellaation minikoulutus

Mitä perhekonstellaatio on? Miten se vaikuttaa? Mihin se auttaa?

Tässä konstellaation minikoulutuksen ensimmäisessä osassa Jani Roman puhuu ihmissuhteiden haasteista, kiintymyssuhteesta, lapsuuden kehityksellisestä traumasta, perhedynamiikoista, ylisukupolvisista traumoista, omantunnon merkityksellisyydestä mielenterveyteen ja hyvinvointiin, lojaalisuuksista ja samaistumisista, projektioista ja transferensseista – ja tietenkin perhekonstellaatiosta ja sen vaikuttavuudesta.  

Konstellaation minikoulutus  

Koulutus koostuu kolmesta osasta, ja voit ostaa itsellesi vain yhden tai kaikki kolme, jolloin saat edullisemman hinnan. Yksittäisen osan hinta on 45 euroa ja kolmen osan kokonaisuus yhteensä 95 euroa.

Kouluttaja  

Minikoulutuksen vetäjä TkT Jani Roman on kokeneimpia perhekonstellaation ohjaajia Suomessa, ja hän toteuttaa parhaillaan tutkimusta menetelmän vaikuttavuudesta terapiana. Hän on opiskellut konstellaatiota mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa. Jani on myös tunnetuimpia ja kokeneimpia yrityskulttuurin asiantuntijoita Suomessa, ja on tutkinut konstellaation sovellettavuutta johtamisen, yrityskulttuurin ja toiminnan kehittämiseen useissa organisaatioissa, joukossa Suomen suurimpia yrityksiä. Jani on tehnyt myös pitkään yhteiskunnallisia konstellaatioita useista ajankohtaisista kysymyksistä, ja on tehnyt tällä alueella uraauurtavaa työtä. 

Osta alta

Kertamaksu

45

Osta