Syvempään läsnäoloon™, alk. 4.3.

4.3.-20.5. Kolmen kuukauden syvällinen meditaation tuki ja perhekonstellaatioiltoja

MBCT:hen perustuva mindfulness & perhekonstellaatio
4.3.-20.5.2024

Jani Roman 

”Tämä on perusteellinen johdatus mindfulnessiin, ja antoi pitkään läsnäoloa harjoitelleellekin lisäymmärrystä, miksi se kannattaa.”
”Konstellaatio oli vaikuttava.”Oletko meditoinut, mutta harjoituksesta ei ole tullut riittävän säännöllistä? Tai oletko halunnut aloittaa meditaation ja olet etsinyt sinulle sopivaa kurssia? 

Tuhannet tutkimukset ovat osoittaneet, että mindfulnessin harjoittaminen tuottaa monia psyykkisiä ja fyysisiä hyötyjä, kuten parantaa mielialaa ja unen laatua, vähentää stressiä ja lisää luovuutta – ja hyödyt tulevat tietenkin säännöllisestä harjoittamisesta.
 

❓ Oletko miettinyt, että miten saisit mindfulnessharjoituksen ihan oikeasti riittävän säännölliseksi, ja että voisit todella kokea, mistä meditaatiossa on kyse?

❓ Entä oletko kiinnostunut perhekonstellaation tuomista mahdollisuuksista vapautua olemaan oma itsesi ja luomaan rakkaudellisia ja arvostavia ihmissuhteita?✨ Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua pidetyn mindfulness- ja konstellaatio-opettajan TkT Jani Romanin kolmen kuukauden Syvempään läsnäoloon™ -kurssille, ja saada tukea…

… syvälliseen mindfulnessin harjoittamiseen ja elämänmittaisen työkalun saamiseksi
… taakkasiirtymien ja kehityksellisen trauman työstämiseen perhekonstellaation avulla.


”Auttoi saamaan meditaation osaksi arkeani, koen tarvitsevani päivittäisiä meditaatiohetkiä.”
”Konstellaatioista sain paljon evästä ja pohdittavaa omiinkin ihmissuhteisiin. Ryhmän turvallinen ja luottamuksellinen yhteishenki oli käsin kosketeltavaa!”

”Koen saaneeni hyvää opetusta. Vertaiskeskustelut olivat todella antoisia, sitä en osannut arvata ennakkoon.”Kenelle?

Syvempään läsnäoloon™ sopii kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuansa meditaation ja konstellaation avulla. Pitkään meditoineetkin saavat tästä uutta. Konstellaatio taas antaa aina oivalluksia ja tukee kasvuamme.


⭐️ Miksi kurssille kannattaa lähteä nyt?

1. Ainutkertainen tilaisuus, vain nyt tänä keväänä, osallistua tälle kurssille.
2. Saat kevään aikana upean tuen säännöllisen meditaation harjoittamiselle.
3. Ohjaaja Jani Roman on sekä mindfulnessin että perhekonstellaation pioneereja Suomessa ja hänen läsnäolonsa on koettu tukevan merkittävästi niin meditaation kuin konstellaatioiden syvenemistä.
4. Helppo osallistua Zoomin kautta, ja mindfulness-illoista jää tallenne, joten voit palata niihin jälkikäteen. (Kurssimateriaali jää käyttöösi kurssin jälkeen.)
5. Kurssi opettaa tunnistamaan sekä kehon että mielen mekanismeja ja kohtaamaan vaikeita tunteita.
6. Syventynyt läsnäolo vaikuttaa positiivisesti ihmissuhteisiisi, työhösi ja miten koet elämäsi.

”Tapaamisissa on hyvä ja hermostollisesti rauhoittava hyväksyvä tunnelma. Jani on asiantunteva ja ääneltään ja olemukseltaan rauhoittava. Ihmiset uskaltautuvat tällaisissa olosuhteissa hienoon avoimuuteen ja herkkyyteen.”
”Janin ohjaus, myönteisyys, kannustavuus, lempeys, näkökulma, että jokainen on tärkeä, on vahvistanut minäkuvaa.”

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi koostuu 11:sta lähes viikoittaisista iltatapaamisista (Zoom) kolmen kuukauden aikana (12 viikkoa).

Mindfulnesstapaamisia on yhdeksän ja ne ovat maanantaisin klo 18-20. Konstellaatiotapaamisia on kaksi, ja ne ovat tiistaisin klo 18-20:30 (ks. päivämäärät alempana).  

✨ Kurssi tarjoaa mahdollisuuden saada vertaansa vailla oleva tuki säännöllisen mindfulnessin harjoittamiseen ja lisäksi kokea parantavia konstellaatioita. 


Miten kurssi tapahtuu?  

Osallistuminen on helppoa:  

✅ Ilmoittauduttuasi pääset kurssialustalle, jossa on Zoom-linkit jokaiselle tapaamiskerralle.  
✅ Kurssialustalla on myös paljon lisätietoa sekä harjoitusten ääninauhoitteet, jotta sinun on helppo tehdä kotiharjoituksiasi.  
✅ Mindfulnesstapaamisista tulee videotallenteet, jotka voit halutessasi katsoa jälkikäteen (kätevää, jos et pääse livenä mukaan johonkin tapaamiseen).
✅ Saat viikoittain kotiharjoituksia, joiden tekeminen on tärkeää. Ilman niiden tekemistä et voi saada mindfulnessin hyötyjä etkä myöskään ymmärtää mistä meditaatiossa on kyse.
✅ Konstellaatiotapaamisista ei tule tallenteita, jotta kaikki voivat täysin keskittyä konstellaatioiden tekemiseen. Konstellaatiotapaamiset on siis koettava niiden toteuttamisajankohtina.

👍 Voit osallistua live Zoom-tapaamisissa juuri siten kuin sinulle parhaiten sopii – sinun ei tarvitse matkustaa minnekään ja voit vain seurata tai olla aktiivisemmin mukana.  

Suositeltava kurssikirjallisuus on Teasdale, John; Williams, Mark; Segal, Zindel (2022) Mindfulness -työkirja. Viisas elämä.  


Tapaamisten ajankohdat  

Mindfulness maanantai-iltaisin klo 18-20
-4.3, 11.3, 18.3, 25.3, 1.4, 15.4, 22.4, 6.5, 20.5 (huomaa, että maanantaisin 8.4, 29.4 ja 13.5 ei ole tapaamisia)  

Perhekonstellaatio tiistai-iltaisin klo 18-20:30
-16.4 ja 23.4  


Miksi mindfulness ja konstellaatio?  

Nämä kaksi tukevat hienosti toisiaan. Tietoinen läsnäolo on kaiken kasvun ja paranemisen ytimessä. Konstellaatiot taas avaavat ainutlaatuisella tavalla ymmärrystä alitajuisista sidoksista ja ihmissuhteisiin liittyvistä haasteista.

Millaista mindfulnessia kurssilla opetetaan?

⭐️ Hyödynnämme MBCT:tä eli Mindfulness Based Cognitive Therapy’ä, joka on kehitetty perinteisestä MBSR:stä (Mindfulness Based Stress Reduction).

MBCT eroaa MBSR:stä siten, että se keskittyy enemmän mielenprosessien tunnistamiseen ja haavoittuvuuksien työstämiseen (se kehitettiin alun perin masennuksen ehkäisemiseen, mutta sitten huomattiin, että se sopii monenlaiseen mielenterveyden haasteeseen), kun taas MBSR painottaa enemmän stressin vähentämistä. MBCT sisältää käytännössä samat asiat kuin MBSR, mutta painotus on erityisesti alitajuisen välttämiskäyttäytymisen ja alakuloisuuden sekä masennuksen tai ahdistuksen laukaisevien kokemusten tunnistamisessa ja työstämisessä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että MBCT on yksi tehokkaimmista keinoista ehkäistä masennusta ja ahdistusta, ja vaikuttaa sen lisäksi monella muulla positiivisella tavalla hyvinvointiin.

Kurssille on valittu MBCT-pohja, koska juuri välttämiskäyttäytymisen tunnistaminen on aivan keskeistä myös projektioiden ja transferenssien (eli ihmissuhdehaasteiden) tunnistamisessa, ja kurssilaisten kokemukset puoltavat tätä. Myös ne, jotka ovat tehneet pitkään MBSR-pohjaista mindfulnessia saavat tästä uutta.

”Pakottaa pysähtymään itsensä äärelle ja auttaa tunnistamaan sisäisiä, osin tiedostamattomia intentioita, reagointitapoja ja asenteita oman elämän tapahtumiin.”  

Kurssilla opetettavaan mindfulnessiin yhdistyy perhekonstellaatiosta ja traumoista tuleva ymmärrys, mikä syventää meditaation harjoittamista ja mielen toiminnan ymmärtämistä. Tämä ymmärrys on läsnä kaikissa tapaamisissa.

Mitä perhekonstellaatio on?

⭐️ Perhekonstellaatio on kokemuksellinen ja toiminnallinen terapiamuoto, joka auttaa ymmärtämään ylisukupolvisia sidoksia ja taakkasiirtymiä ja vapautumaan niistä. Se lisää myötätuntoa ja rakkauden kokemusta sekä vapauttaa kohdistamaan energiansa omaan elämäänsä ja sen rakentamiseen.  

Tutkimusten mukaan konstellaatio on vaikuttava työskentelytapa. Se avaa tiedostamattomia toimintamalleja tavalla, mikä ei aiemmin ole ollut mahdollista. 

”Sain vihdoinkin vapautua siitä, mitä olen pitkään häpeätaakkanani kantanut.”
”Konstellaatio toimii sekä tunteen että järjen tasolla, ja tuo nopeammin oivalluksia kuin terapia. Minusta tutuu, että olen konstellaation kautta oivaltanut enemmän asioita kuin terapian kautta.”
”Äidin kanssa paremmat välit.”
”Konstellaation jälkeen minun on ollut helpompi kohdata isäni.”
”Luottamus on lisääntynyt entisestään.”
”Oma epämääräinen ahdistus helpotti.”
”Kokemus oli voimakkaampi kuin olin osannut odottaa.”
”Yllättävän voimakas ja laaja, mutta positiivinen ja vapauttava.”  


Kurssin kahdessa konstellaatiotapaamisessa teemme konstellaatioita osallistujien kysymyksistä. Vaikka et tekisi omaa konstellaatiota, saat muiden konstellaatioista valtavasti tukea ja oivalluksia – kysymyksemme ovat pohjimmiltaan hyvin samankaltaisia (miten löytää takaisin yhteyteen?).  

”Minulle tehtiin konstellaatio ja se avasi ymmärrystäni historiastani todella paljon. Jäi paljon ajateltavaa ja sydän taas vähän enemmän auki.”
”Ymmärsin jälleen, että konstellaatio toimii, tunteita vapautui, mieli vapautui.”
”Hyviä konstellaatioita. Oivalsin tärkeitä asioita.”
”Pelkkä konstellaatioiden seuraaminen syventää omien traumojen taustojen tunnistamista.


Kurssin ohjaaja TkT Jani Roman  

Jani on pidetty mindfulness- ja konstellaatio-opettaja. Hän on harjoittanut meditaatiota lähes 30 vuotta ja tehnyt perhekonstellaatiota yli 20 vuotta. Jani on tutkinut perhekonstellaation vaikuttavuutta terapiana ja tutkimukseen on osallistunut yli 200 ihmistä. Jani on väitellyt työpsykologiasta ja on IOASTin perustaja.  

”Janin ammattitaito, pohdinnat, inhimillisyys, viisaus ja lämpö välittyvät kaikista kursseista ja kirjoituksista.”
”Tykkäsin Janin lempeästä ja rakkaudellisesta lähestymistavasta.” 

Kurssin hinta  

Tällaisen kurssin hinta voisi olla paljon enemmän, mutta pääset nyt tälle ainutkertaiselle matkalla vain hintaan 495 euroa. Voit halutessasi maksaa sen useassa erässä.


❗️Lähde nyt tälle ainutlaatuiselle ja ainutkertaiselle kurssille ja tee säännöllisestä meditoimisesta itsellesi elinikäinen voimavara! ✨❤️ 


🔥 Kurssi alkaa 4.3 eli ilmoittaudu pian, niin ehdit mukaan!  


Aikaa kurssin alkuun (4.3): 

13Days
23Hours
39Minutes
50Seconds


👉 Tartu heti tähän mahdollisuuteen ja saa mindfulnessin hyödyt itsellesi ja pääset kokemaan konstellaatioita!

”Olen löytänyt säännöllisestä harjoittelusta apua vaikeisiin tunnetiloihin. Kehostani on alkanut vapautumaan asioita, joita en tiennyt siellä edes olevan.” 

Kurssin sisältö

Ilmoittaudu tästä

Kertamaksu

495

Ilmoittaudu

Maksa kolmessa erässä

3 payments of

165

per month

Ilmoittaudu

Maksa laskulla

Free

  • laskutuslisä 9,50 €/lasku

Ilmoittaudu