Erityinen tarjous 3:n viikonlopun etäkasvuryhmään, alk. 1.9

Tutkimuksen takia erityishinta!

3:n viikonlopun etäkasvuryhmä on tutkitusti tehokas keino kehittää ihmissuhteita ja kasvaa ihmisenä sekä kokea ammattimaista konstellaation ohjausta.


Tämä kasvuryhmä on ERITYISEN EDULLINEN 😱, koska se on mukana perhekonstellaatiotutkimuksessa. Säästösi on yli 50 %! Voit valita kahdesta paketista.  

Paketti 1: vain osallistuminen 3:n viikonlopun etäkasvuryhmään.  
Paketti 2: osallistumisen lisäksi alennettu hinta Konstellaation ohjaaja -koulutukseen rekisteröitymisestä.

Lue tarkemmin kasvuryhmästä (aikataulut yms.) klikkaamalla alempana "Sisältää"-otsikon alla olevaa kasvuryhmän kuvaketta.


Perhekonstellaatiossa saat kohdata sinussa vaikuttavaa menneisyyttä ja päästää siitä irti. Saat löytää yhteyden perheeseesi ja rakkauteen ja löytää oman paikkasi. Tässä kolmen viikonlopun kasvuryhmässä saat pidempikestoisen tuen ja pääset syvemmälle työskentelyysi kuin vain yksittäisessä konstellaatiotapahtumassa.

Jokainen meistä kantaa taustaamme liittyviä käsittelemättömiä tunteita ja kokemuksia. Ne liittyvät omaan elämäämme ja siihen, mitä perheessämme on aiemmin tapahtunut. Jokainen meistä väistämättä projisoi näitä käsittelemättömiä tunteita nykyhetken ihmisiin ja asioihin, ja siitä aiheutuu monenlaisia ongelmia.  

Perhekonstellaation avulla voimme lisätä selkeyttämme siitä, mikä todella kuuluu meille ja mikä ei. Voimme löytää aivan uuden ymmärryksen ja kokemuksen siitä, mitä rakkaus ja myötätunto ovat. Voimme murtautua menneisyyden pauloista nykyhetkeen.

👉 Tässä kasvuryhmässä saat ainutlaatuisen tilaisuuden kohdata, työstää ja tutkia sisäisiä suhteitasi ja parantaa niitä. Sinun ei tarvitse tulla esille, vaan voit tehdä omaa työskentelyäsi kotonasi, ja voit seurata muiden työskentelyjä – jokaisen työskentely on suuri lahja kaikille osallistujille ja auttaa jokaista läsnäolijaa kasvamaan. 


Lapsuuden kehityksellinen trauma

Lapsuuden kehityksellinen trauma on haasteellinen työstää, ja perinteinen terapia puree siihen huonosti. Se on oikeastaan traagista, sillä kehityksellinen trauma on niin yleinen.

(Linkki videoon Aitoon läsnäoloon, aitoon minuuteen, jossa avaan mm. lapsuuden kehityksellistä traumaa sekä tutkimustuloksia konstellaatiosta: https://youtu.be/L0ErxwtG9g0)

Kehityksellistä traumaa ei ole osattu oikein edes tunnistaa. Lapsuuden emotionaalinen yksinjääminen on monesti suljettu pois tietoisuudesta, ja sen suojaksi rakennutetut kompensaatiokuoret peittävät näköpiiristä todellisen haavamme.


Kehityksellisen trauman työstäminen on mahdollista

Minulle oli tärkeä oivallus, että konstellaatiossa me pääsääntöisesti työstämme juuri tätä traumaa. Tekemäni tutkimus perhekonstellaatiosta on syventänyt ymmärrystäni niin kehityksellisestä traumasta kuin konstellaation mahdollisuuksista hoitaa sitä. Erityisen merkittävänä pidän sitä oivallusta, että meidän on tehtävä konstellaatiotyöskentelyä pitkäjänteisemmin kuin on ollut tapana, jos todella haluamme päästä mielen syvärakenteisiin saakka.

Aloitin alkuvuodesta 2023 perhekonstellaatiotutkimuksen. Sen ensimmäisen osatutkimuksen (kolmen viikonlopun etäkasvuryhmä) tulokset ovat käsissämme. Ne ovat hätkähdyttäviä. Tutkimus on huolellisesti tehty ja näyttö on selkeä: perhekonstellaatio on tehokas terapiamuoto, joka merkittävällä tavalla auttaa pääsemään kiinni sellaiseen, mihin on ollut vaikea päästä mitenkään muuten, ja mikä vaikuttaa ihmissuhteisiin ja tunteisiin ja ylipäätään elämän kokemiseen. Se voi tehdä jopa käänteentekevän muutoksen suhteessa vanhempiin ja perheeseen – ja sitä kautta se heijastuu minäkuvaan, itseluottamukseen, vakauteen ja kykyyn olla läsnä.

🤩 Kokemuksia 3:n viikonlopun etäkasvuryhmästä

”Pääsin syvällisesti kiinni siihen vaiettuun, mihin pitikin tässä tilanteessa - mihin en ole aiemmin päässyt. Kokemus oli vaikuttava ja sai liikkeelle matkan, joka jatkuu ja joka vaikuttaa paitsi minuun, myös läheisiini.”

”Tuli uusia oivalluksia ja kysymykset kääntyivät eri suuntaan, kuin ennen konstellaatioita. Siis muutos tuli ajattelutavassa ja suhtautumisessa asioihin. Ahdistukseni lieveni merkittävällä tavalla. Ymmärrykseni ihmisistä sai vahvistusta, näin tiedän heistä ja itsestäni sellaisia asioita, jotka valaisevat toimintamme syitä.”

”Ahdistukseni on vähentynyt huomattavasti. Luottamus elämään lisääntyi. Sisälläni on nyt rauhaa enemmän. En pelkää ja uskallan heittäytyä. Iloitsen. Koen kiitollisuuden hetkiä. Rohkenen ottaa uusia asioita käsiteltäväksi. En pakene hankalia tunteita.”


3:n viikonlopun etäkasvuryhmässä saat:

- Kokea monia konstellaatiota ja niiden myötä ymmärtää paremmin itseäsi ja elämääsi.
- Viisastumista ja kasvua monien monien konstellaatioiden myötä.
- Ymmärrystä lapsuuden kehityksellisestä traumasta ja sen työstämisestä konstellaation avulla.
- Osasuorituksen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen.

Sinulla on vaihtoehtoina kaksi pakettia:

Paketti 1: Vain osallistuminen 3:n viikonlopun etäkasvuryhmään. Normaalihinta on 417 euroa, mutta saat sen nyt hintaan 195 euroa (222 euron säästö).

Paketti 2: Saat -20 %:n alennuksen Konstellaation ohjaaja -koulutukseen rekisteröitymiseen eli maksat siitä vain 80 euroa (norm. 100 euroa). Paketin yhteenlaskettu arvo on siis 517 euroa, mutta maksat nyt vain 275 euroa - säästät 242 euroa! Lisäksi saat rekisteröitymisen myötä paljon muita alennuksia, eli todellinen hyötyä on moninkertainen, jopa yli 1000 euroa. (Lue lisää rekisteröitymisestä klikkaamalla tästä.)

Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti!

Aikaa kasvuryhmän alkuun:

19Days
08Hours
10Minutes
35Seconds

❗️Lue lisää 3:n viikonlopun etäkasvuryhmästä (sen aikataulut) ja Konstellaation ohjaaja -rekisteröitymisestä klikkaamalla "Sisältää" otsikon alta.

(Tule kuitenkin takaisin tälle sivulle ilmoittautumaan, niin saat varmasti edun käyttöösi!)

Tartu alta tarjoukseen - valitse pakettisi!

Paketti 1

195

 • Maksa kerralla

  • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 1.9 (norm. 417 €)
Ilmoittaudu

Paketti 1

3 payments of

65

per month

 • Maksa kolmessa osassa

  • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 1.9 (norm. 417 €)
Ilmoittaudu
Suosituin

Paketti 2

275

 • Maksa kerralla

  • Konstellaation ohjaaja -koulutukseen rekisteröityminen (norm. 100 €)
  • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 1.9 (norm. 417 €)
Ilmoittaudu

Paketti 2

3 payments of

91.67

per month

 • Maksa kolmessa osassa

  • Konstellaation ohjaaja -koulutukseen rekisteröityminen (norm. 100 €)
  • 3:n viikonlopun etäkasvuryhmä, alk. 1.9 (norm. 417 €)
Ilmoittaudu