17.-18.6.2024 | 3. Parisuhde ja rakkaus

Interaktiivinen online -moduuli | Osa Konstellaation ohjaaja IOAST™ (KO) ja Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ (PKT) -koulutuksia

Vain Konstellaation ohjaaja IOAST™ ja Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ -koulutuksiin osallistuville

Interaktiivinen oneline-moduuli:
3. Parisuhde ja rakkaus

Mies ja nainen ovat kaiken lähde – heidän yhtymisestään syntyy uusi elämä. Seksuaalinen vaisto ohjaa meitä kohti toisiamme, jotta elämä voisi selvitä. Siten seksuaalisuus on elämän ytimessä, ja sen voima on suurempi kuin ihmisen oma tahto.

Aikuisten välinen parisuhde on mahdollinen, kun molemmat ovat työstäneet vanhempiinsa liittyvät konfliktit (tämä pätee myös homoseksuaalisiin suhteisiin). Rakkaus ensisilmäyksellä tuo kaksi ihmistä yhteen (jotta he voisivat yhtyä), mutta sen jälkeen tapahtuu todellinen kasvu rakkauteen. Tätä voisi kutsua rakkaudeksi toisella silmäyksellä. Tämä kasvu rakkauteen heijastelee kasvuamme ihmisenä.

Parisuhde on suuri mahdollisuus eheytyä ja kasvaa. Se haastaa meitä, ja varsinkin, jos saamme lapsia. Elämä asettaa silloin meille kysymyksen, johon meidän tulee vastata – ei ole enää niin, että voimme itse päättää kaikesta ja tehdä mielemme mukaan. Tämä on siis todellinen kasvun haaste.

Tässä moduulissa tarkastelemme pari- ja rakkaussuhteita – ja katsomme niiden taakse sinne, mikä heijastuu näihin suhteisiin. Osallistujat pääsevät myös harjoittelemaan ja jakamaan kokemuksiaan.  

Onelinemoduulista ei tule tallennetta, eli se on koettava livenä tapahtumahetkellä.  

Tapahtuma-aika tälle moduulille: ma ja ti klo 18-21.
 
Voit ostaa kunkin interaktiivisen oneline-moduulin erikseen tai ostaa koko paketin, jolloin saat 15 %:n alennuksen. Lue lisää täältä:

Ilmoittaudu tästä

Kertamaksu

150

Ilmoittaudu