13.-14.5.2024 | 2. Vanhempi- ja lapsisuhteet

Interaktiivinen online -moduuli | Osa Konstellaation ohjaaja IOAST™ (KO) ja Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ (PKT) -koulutuksia

Vain Konstellaation ohjaaja IOAST™ ja Perhekonstellaatioterapeutti IOAST™ -koulutuksiin osallistuville

Interaktiivinen oneline -moduuli:
2. Vanhempi- ja lapsisuhteet

Alitajuinen ohjautuminen elämässämme liittyy vanhempisuhteisiimme. Heijastamme (projisoimme) nuo suhteet nykyhetken ihmisiin, ja se aiheuttaa hankaluuksia parisuhteessa tai suhteessa omiin lapsiin.

Olemme siis niin ytimessä kuin voimme – käsittelemättömät vaikeat asiat perheessämme ja konfliktit vanhempiemme kanssa ovat tavalla tai toisella vaikuttamassa elämämme haasteisiin ja kykyymme kohdata niitä. Kun kohtaamme nämä, voimme palata omalle paikallemme ja seistä vahvasti omilla jaloillamme.  

Suhde lapsiimme on heijastusta vanhempisuhteistamme, halusimme sitä tai emme. Tutkimme lastemme tilannetta ja eheytämme perheemme systeemiä.  Tässä moduulissa tarkastelemme näitä suhteita ja eheytämme niitä konstellaatioilla. Osallistujat pääsevät myös harjoittelemaan ja jakamaan kokemuksiaan.

Onelinemoduulista ei tule tallennetta, eli se on koettava livenä tapahtumahetkellä.  

Tapahtuma-aika tälle moduulille: ma ja ti klo 18-21.
 
Voit ostaa kunkin interaktiivisen oneline-moduulin erikseen tai ostaa koko paketin, jolloin saat 15 %:n alennuksen. Lue lisää täältä:

Ilmoittaudu tästä

Kertamaksu

150

Ilmoittaudu