10 päivää meditaatiota ja konstellaatioita

Läsnäolon, myötätunnon ja viisastumisen tehokurssi

Jo yli 200 osallistujaa!

"Wau mikä rakkaus pläjäys!"

"Katson ison peilin kautta maailmaa, jossa olin...täällä on hyvä, täällä haluan olla...Taisin kotiutua elämääni, KIITOS!"

"Ihana"

"Tämähän oli ihan mieletön. Tuli syvä liikutus ja onnellisuus kun katsoin elämääni."

"TÄMÄ, ihan kaikkineen, tuli 100- prosenttisesti tarpeeseen! KIITOS!"

 "Janin ammattitaito, luotettavuus, lempeys sekä yksinkertaiset, mutta vaikuttavat harjoitteet. Olen jo pidemmän aikaa kulkenut matkaa itsetutkiskelun merkeissä, henkisen kasvun polulla ja ollut kasvotusten omien varjopuolieni kanssa, ne ja koko elämäni hyväksyen, olen edelleen ollut aivan liian vaativa itseäni kohtaan ja todella läsnäoleva, aito pysähtyminen on ollut haastavaa. Tällä kurssilla löysin aidon läsnäolon ja erityisesti lempeyden, sallivuuden itseäni kohtaan. Matka siihen, että laittaisin itseni ja tarpeeni terveesti etusijalle, on alkanut!

 "Hyvä kokonaisuus ja Janin sallivuus, ihanan rauhoittava, hyväksyvä ääni ja ohjaus, josta säteilee myötätunto ja kanssaihmisyys!

 "Olen niin vaikuttunut noista harjoituksista." 

 "Kauniit kiitokset. :) Jossain vaiheessa mietin, onko väliä, vaikka konstellaatiot tekisikin alusta asti silmät kiinni. Olisi jotenkin paljon helpompi nähdä. Mutta toisaalta se antoikin hyvän viestin toisessa konstellaatiossa, että on vaikea nähdä itseäni... Jotenkin niin käsittämättömän hieno tunne jäänyt noista. ❤️

 "Rauhallinen ääni ja eteneminen, ehtii rauhassa hengitellä. Ilmoitus tullut päivittäin, niin ei pääse unohtumaan. Konstellaatio herätti ajatuksia ja muistoja.

 "Tässä kokonaisuudessa on ammennettavaa pitkäksi aikaa eteenpäin. Teen harjoitteita jatkossa uudelleen!

 "Yksinkertaisia ja tehokkaita harjoituksia, joissa saa luottavaisin mielin olla rauhaa ja levollisuutta tuovan äänen johdattelemana. Jani kannattelee kauniisti tilaa, jossa on hyvä olla ja avautua sisäisille tuntemuksille ja elämälle!

10 päivää meditaatiota ja konstellaatioita

Säännöllinen meditointi muokkaa aivojamme, kehittää myötätuntoa ja lisää sisäistä turvallisuutta. Konstellaatiot voivat tuottaa syviä oivalluksia, vapautumista menneisyyden taakoista ja avautumista uudelle. Kun näet elämäsi uudesta näkökulmasta, kun ihmissuhteisiisi liittyvät haasteet ratkeavat, elämässäsi avautuu uusia mahdollisuuksia.

Neljä meditaatiota, neljä konstellaatiota, yksi konstellaatiomainen meditaatio ja yksi syvärentoutus.

Kymmenen päivän ajan saat jokainen päivä n. 20-30 minuutin harjoituksen. Tämä prosessi on todella syvällinen tutkimusmatka siihen, kuka olet, ja miten voit kehittää myötätuntoasi, rakkauttasi ja läsnäoloasi. Se on 10 päivän mielen ja hermoston puhdistus.

Harjoitukset jäävät käyttöösi, ja voit milloin vain palata niihin ja tehdä uudestaan sen harjoituksen, jonka koet tarvitsevasi juuri siinä hetkessä. 

Harjoitukset ohjaa Jani Roman, jonka äänestä on pidetty paljon, ja jonka kursseille on osallistunut jo yli 10.000 osallistujaa. Jani on perhekonstellaation, dialogisuuden ja mindfulnessin pioneereja Suomessa. Hän on väitellyt työpsykologiasta.

”Halusin tehdä kurssin, jossa jokainen voi turvallisesti päästä lisäämään läsnäolonsa kokemusta ja taitoa, ja tuoda itselleen ja ihmissuhteisiinsa enemmän hyväksyntää, myötätuntoa ja rakkautta.”

Meditaatio on itsensä kohtaamista

Mindfulness-meditaatioita on tutkittu paljon, ja tiedämme, että se mm. vaikuttaa aivojen toimintaan ja jopa rakenteeseen. Säännöllinen mindfulness-meditaation harjoittaminen lisää hyvinvoinnin kokemuksiin liittyvien aivoalueiden aktiivisuutta ja vähentää pelkoihin ja alakuloisuuteen liittyvien aivoalueiden aktiivisuutta. Meditaatio vähentää kehon stressireaktioita, parantaa ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta ja kehittää läsnäolon kykyä.  

Meditaatiossa kohtaamme itsemme ja harjoittelemme sinuiksi tulemista itsemme kanssa. Meditaatioita on maailmalla monenlaisia. Nämä meditaatiot perustuvat mindfulness-meditaatioihin, joissa keskeistä on hyväksyvän läsnäolon harjoittaminen.  

Meditaatiossa tulemme läsnäolevaksi, ja sen myötä tiedostavimmiksi. Tunnistamme mitä meissä tapahtuu ja mikä on meille tärkeätä. Tulemme siis yhteyteen itsemme, ja lopulta elämän, kanssa. Myötätunnon kehittyminen on keskeinen osa tätä kasvua.  

Säännöllinen meditointi muokkaa aivojasi. Aivosi ovat siis plastiset. Tällä kurssilla tehtävät harjoitukset vahvistavat sisäiseen turvallisuuteen liittyviä hermoratoja, ja luovat jopa uusia yhteyksiä jatkaen hermostollista kehitystä siellä, missä se on pysähtynyt elämän haasteiden takia.


Perhekonstellaatio on itsensä uudelleen ymmärtämistä

Perhekonstellaatio on Bert Hellingerin (1925-2019) kehittämä terapiamuoto, jossa voimme tunnistaa ja työstää mm. ylisukupolvisia taakkasiirtymiä. Kukaan meistä ei ole erillinen ja irrallinen, vaan olemme osa isompaa. Alitajuisilla sidoksilla liitymme perheeseemme, jopa sellaisiin aiempien sukupolvien perheenjäseniin, joista emme tiedä mitään. Heihin liittyvät käsittelemättömät tunteet ovat kuitenkin siirtyneet suvussa eteenpäin, ja elävät meissä.  

Tällä kurssilla teemme yksinkertaisia, mutta voimallisia konstellaatioita. Voit tehdä ne turvallisesti kotonasi omassa rauhassasi, ja saada niiden kautta syvällisiä oivalluksia. Tiedämme kokemuksesta, että konstellaatiot voivat todellakin tuoda merkittäviä muutoksia elämään ja ihmissuhteisiin.


Haluatko tietää lisää miksi meditaatio ja konstellaatio voivat tehdä ihmeitä?

Katso maksuton video Paranemisen anatomia, jossa kerron tutkimukseen perustuen mitä meissä tapahtuu neurologisesti, kun harjoitamme meditaatiota ja teemme konstellaatioita.

Kurssin sisältö

Kurssia tehdessäni meditoin paljon, kuljin metsissä, ohjasin terapiaryhmiä ja elin tavallista perhearkea. Nämä 10 uutta harjoitusta syntyivät kaikesta tästä, ja niiden tarkoituksena on auttaa jokaista pääsemään yhteyteen itsensä kanssa - ja tunnistamaan, mikä on oikeasti merkityksellistä omassa elämässään.

Saat uuden harjoituksen päivittäin, mutta voit tietenkin tehdä niitä hitaammin, omassa tahdissasi. Harjoitukset ovat elinikäisesti käytössäsi eli niin kauan kuin näitä sivuja ylläpidetään.

Kurssin voit aloittaa heti sen ostettuasi.


1. päivä: Elämän valo -meditaatio
Meditaatio, joka auttaa syventämään yhteyttä itseensä ja murtautumaan ulos pienen minuuden rajoista.

2. päivä: Parantava syvärentoutus
Makuulla tehtävä syvärentoutus, joka tukee alitajuisten parantavien voimien työtä – juuri siinä, missä tukea tarvitset.

3. päivä: Elämäsi tähän saakka -konstellaatio
Oivalla jotain uutta elämäntarinastasi – ja päästä irti siitä, mitä sinun ei tarvitse enää kantaa.

4. päivä: Se, mikä on ollut välissä -meditaatio
Saa yhteys myötätuntoosi ja rakkauteesi tällä meditaatiolla, joka voi yllättää.

5. päivä: Elämän suunta -konstellaatio
Tukee sinua valintojen edessä – tai vain elämäsi merkitystä miettiessäsi. Aktivoi intuitiivista viisautta ja sisältä tulevaa myötätuntoa.

6. päivä: Syvän haavoittuvaisuuden kohtaaminen -meditaatio
Syvällinen meditaatio, joka tukee sinua elämäsi jokaisessa kohdassa. Auttaa sinua löytämään myötätuntoisen yhteyden itseesi huolimatta siitä, mitä tunnet ja mitä sinussa tai ympärilläsi tapahtuu. Auttaa kohtaamaan vaikeita tunteita, ja rakentamaan sisäistä turvallisuutta ja uudenlaista levollisuutta.

7. päivä: Maailman syli -konstellaatio
Tutki suhdettasi maailmaan ja kaikkiin ihmisiin: miltä tuntuisi, jos voisit astua maailmaan ja ottaa vastaan sen, mitä sinulle annetaan? Tasaveroisena muiden kanssa.

8. päivä: Elämä kehossasi -meditaatio
Maadoittava paluu juurille: kehoon, tähän hetkeen, ja tähän elämään tässä kehossa.

9. päivä: Omantunnon kysymys -konstellaatio
Saat kohdata sen, mitä omatuntosi kantaa - ja löytää siihen uudenlaista suhdetta, joka vapauttaa.

10. päivä: Elämän valo läpi sukupolvien -meditaatio
Perhekonstellaatiomainen meditaatio, joka on syvän myötätuntoinen tarkastelu taustaasi ja elämääsi, ja siihen kuka oikeastaan olet.

Mindfulnesskursseilleni on osallistunut jo yli 10.000 osallistujaa. Monet ovat pitäneet niitä parhaimpina markkinoilla olevina. Viimeisin kurssini ennen tätä 10 päivän kurssia on 7 viikon Loving Grounded Awareness™, jonka palautteiden keskiarvo on 4,9/5. 

”Janin mindfullness-harjoitukset ovat minulla tärkeitä. Pidän myös Janin syvällisistä luennoista, ne auttavat ymmärtämään sisäistä itseä ja kehittymään ja vahvistumaan. Janin lämmin ääni, hyväksyvä asenne ja selkeä kieli tekee vaikeistakin asioista ymmärrettäviä.”

"Janin meditaatiot ovat suorastaan hypnoottisia."

”Tein harjoitteita kotona, työpaikalla, kun asiakas ei tullutkaan vastaanotolle, bussissa matkalla Pärnuun... jne. Ehkä parhaat harjoitteet, joita on tielleni vuosien varrella osunut tai sitten nyt on niiden oikea aika. Janin ääni on kertakaikkisen miellyttävä ja myötätuntoinen, hyväksyvä. Kirjoitukset ovat lohdullisia ja läsnäolon ytimessä. Kauniita."

Jani Roman

IOASTin perustaja

Jani on konstellaation, mindfulnessin ja dialogisuuden pioneereja Suomessa.

Hän on tehnyt psykodraamaa vuodesta 1994, käynyt seitsemänvuotisen psykodraamaohjaaja koulutuksen (terapeuttikoulutus).

Perhekonstellaatiota hän on tehnyt vuodesta 2002, ja opiskellut sitä mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa Itävallassa. Jani on myös tutkinut menetelmän soveltuvuutta organisaatioiden kehittämiseen Työsuojelurahaston tuella.

Meditaatiota ja joogaa hän on harjoittanut vuodesta 1996 ja opettanut niitä yli 20 vuotta.

Jani on väitellyt työpsykologiasta vuonna 2005 aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä.

Hänen koulutuksilleen ja kursseilleen on osallistunut yli 10.000 osallistujaa.

Ilmoittaudu tästä

Kertamaksu

69

Osta kurssi