Konstellaatiopäivät 2024 Tammisaaressa

Elämän ja oman paikan tutkimista Tammisaaressa 12.-13.6.

Oman paikan löytämistä elämässä
IOASTin Konstellaatiopäivät 12.-13.6.2024

Perhekonstellaatiossa saat kohdata sinussa vaikuttavaa menneisyyttä ja päästää siitä irti. Saat löytää yhteyden perheeseesi ja rakkauteen ja löytää oman paikkasi.

IOASTin Konstellaatiopäivät järjestetään vuosittain (tämä on kolmas vuosi). Tänä vuonna tilaisuus on vain kaksipäiväinen (ke-to) johtuen aikataulupäällekkäisyyksistä. Näin tästä tuli ryhmämäisempi, eli osallistujat voivat osallistua vain molempiin päiviin.

Kenelle?

Kenelle tahansa konstellaatiosta kiinnostuneille. IOASTin opiskelijat voivat ohjata harjoitusohjauksia keskiviikkoiltana.

Mitä perhekonstellaatio on?

Jokainen meistä kantaa taustaamme liittyviä käsittelemättömiä tunteita ja kokemuksia. Ne liittyvät omaan elämäämme ja siihen, mitä perheessämme on aiemmin tapahtunut. Jokainen meistä väistämättä projisoi näitä käsittelemättömiä tunteita nykyhetken ihmisiin ja asioihin, ja siitä aiheutuu monenlaisia ongelmia.  

Perhekonstellaation avulla voimme lisätä selkeyttämme siitä, mikä todella kuuluu meille ja mikä ei. Voimme löytää aivan uuden ymmärryksen ja kokemuksen siitä, mitä rakkaus ja myötätunto ovat. Voimme murtautua menneisyyden pauloista nykyhetkeen.

Mikä Konstellaatiopäivillä tapahtuu?

Konstellaatiopäivillä teemme useita konstellaatioita osallistujien kysymyksistä. Saat kokea monia konstellaatioita. Pelkästään muiden konstellaatioiden seuraaminen on oivalluksia tuottavaa.

Ohjaaja

Jani Roman on konstellaatioiden ja mindfulnessin pioneereja Suomessa. Hän on opiskellut perhekonstellaatiota erityisesti Svagito Liebermeisterin ja Bert Hellingerin opeissa vuodesta 2002. Jani on väitellyt työpsykologiasta ja on myös organisaatiokulttuurien asiantuntija. Viimeisen vuoden aikana hän on tehnyt tutkimusta perhekonstellaation vaikuttavuudesta, ja sen puitteissa hän on ohjannut yli 130 konstellaatioita, ja ryhmiin on osallistunut 114 osallistujaa.

”Tapaamisissa on hyvä ja hermostollisesti rauhoittava hyväksyvä tunnelma. Jani on asiantunteva ja ääneltään ja olemukseltaan rauhoittava. Ihmiset uskaltautuvat tällaisissa olosuhteissa hienoon avoimuuteen ja herkkyyteen.” 
”Janin ohjaus, myönteisyys, kannustavuus, lempeys, näkökulma, että jokainen on tärkeä, on vahvistanut minäkuvaa.”

Milloin?

12.-13.6.2024 ke-to. Molempina päivinä klo 10-17.

Missä?

Knipnäs Hyvän olon keskus Tammisaaressa. Osoite: Linnunlaulu 1, 10650 Tammisaari.

Lähellä merenrantaa sijaitseva vanha sairaala, josta on kunnostettu upea hyvinvointikeskus. Jos sää sallii, voimme tehdä konstellaatioita myös puutarhassa.

Majoitus

Knipnäsissa on mahdollista majoittua 3-4 hengen viihtyisissä huoneissa. Majoituksen hinta 45€/yö, 1hh 60€/yö. Knipnäsin kesäkahvilassa on tarjolla lounaskeittoa, leivonnaisia, talon omaa kombuchaa ym. Majoitustilojen keittiössä on mahdollista lämmittää omia eväitä.

Jani Roman

IOASTin perustaja

Jani on konstellaation, mindfulnessin ja dialogisuuden pioneereja Suomessa.

Hän on tehnyt psykodraamaa vuodesta 1994, käynyt seitsemänvuotisen psykodraamaohjaaja koulutuksen (terapeuttikoulutus).

Perhekonstellaatiota hän on tehnyt vuodesta 2002, ja opiskellut sitä mm. menetelmän kehittäjän Bert Hellingerin opissa Itävallassa. Jani on myös tutkinut menetelmän soveltuvuutta organisaatioiden kehittämiseen Työsuojelurahaston tuella.

Meditaatiota ja joogaa hän on harjoittanut vuodesta 1996 ja opettanut niitä yli 20 vuotta.

Jani on väitellyt työpsykologiasta vuonna 2005 aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä.

Hänen koulutuksilleen ja kursseilleen on osallistunut yli 10.000 osallistujaa.

Ilmoittaudu tästä